Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

AH-000219

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
980 000 EUR
Plats
Genova, Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
Typ
Tomt
KVM
0 kvm
Tomt
ca 453 KVM
Rum

Gènova - Tomt med havsutsikt

Beskrivning

Génova är en mysig by som har som ligger väster om Palma. Tomten ligger i trivsamma kvarter och det är lätt att promenera till byns utbud av restauranger, caféer och bagerier. Nära till golfbanor, skolor och sportanläggning och padelbanor.

Sluttande tomt i övre delen av Génova med havsutsikt i söderläge. Tomten är totalt 453 m2 och det finns plats för att bygga 1-3 hus. Idag finns tillstånd och ritningar för att bygga 2 st hus placerade i olika vinklar och nivåer för att fånga landskap och vyer ur olika perspektiv. Bakom tomten är grönområden där det är svårt att bygga, här kommer det troligtvis inte att bli någon bebyggelse.

Hus A: Källare med garage och hiss. På plan 1 finns ett större sovrum planerat med eget badrum, ytterligare 2 sovrum, 2 badrum och klädkammare. Samtliga rum har havsutsikt. På plan 2 finns kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, högt planerad takhöjd och stora fönster. Från denna våning finns utgången till uteplats som även leder upp till takterrass med pool och chill out område.

Hus B: Källare med garage. På plan 1 finns ett större sovrum med eget badrum, även ett till mindre sovrum med eget badrum. Klädkammare, toalett, bastu, balkonger och stora panoramafönster med havsutsikt finns planerade från denna våning. På plan 2 finns kök med öppen planlösning mot matdel och vardagsrum med högt i tak. Från denna våning finns utgången till uteplats som även leder upp till takterrass med pool och chill out område.

Det går att bygga på totalt 70% av tomten varav totalt 190 m2 som bottenplan.

Ritningar är ett förslag på vad som är möjligt att göra, men om intresse finns för annan typ av byggnation vänligen kontakta oss.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Tomt

Storlek: 453 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Génova ligger bara 8 minuters bilresa från centrala Palma med närhet till skolor, golfbanor och restauranger.

Avstånd

Hav: 3 kilometer
Sjukhus: 4 kilometer
Golfbana: 4 kilometer
Köpcenter: 3 kilometer
Centrum: 5 kilometer
Flygplats: 15 kilometer
Strand: 3 kilometer

Objektnummer

AH-000219

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy