Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GJO RX0

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
450 000 EUR
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
78 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv nyproduktion i prestigefyllda El Limonar: 1 och 2 sovrum

SkandiaMäklarna är stolta att presentera detta nya fantastiska projekt under bebyggelse i det exklusiva området Las Colinas del Limonar, alldeles bredvid prestigefyllda området El Mayorazgo.

Bostadsområdet kommer att ha 96 bostäder med 1, 2, 3 och 4 sovrum med magnifika terrasser, takvåningar med solarium och lägenheter på bottenplan med solterrass, samt förråd och parkeringsplats som ingår i priset.
Det är en inhägnad samfällighet med stor integritet och säkerhet och som låter en njuta av en miljö där den naturliga känslan och rymligheten förstärks. En plats för naturupplevelser där man kan andas ren luft och dela livet med familj och vänner.
Bostadsområdet erbjuder omfattande gemensamma utrymmen som kommer att fängsla dig: en stor öppen yta med välskötta trädgårdar och en pool med saltvattenskaskad. Här finner du även ett multifunktionsrum med ett utrustat gym, där du kan komplettera din hälsosamma livsstil och även ett gastrotek som underlättar sociala sammankomster.

Projektet är redan påbörjat och planeras stå klart till andra halvåret av 2025. Marken runtomkring är klassificerad som grönområde och kommer inte att kunna bebyggas och därav inte påverka utsikten.

Prislista:

1 sovrum mellan 299.500 - 316.500 Euro
Kvm bostad mellan 45,43 - 47,8
Kvm terrass mellan 12,32 - 13,55

2 sovrum mellan 450.000 - 622.000 Euro
Kvm bostad mellan 64,02 - 84,58
Kvm terrass mellan 12,96 - 133,77

Las Colinas del Limonar är ett av Malagas mest eftertraktade områden. Här finner du en livstil som låter dig, utan att ge upp naturen, njuta av dess närhet till stranden och alla tjänster du behöver dagligen så som skolor, vårdcentraler, stormarknader, gastronomiska och kulturella utrymmen med mera. Snart byggs även köpcentret El Mayorazgo här vilket gör att man kommer att ha allt man kan tänka sig inom nära räckhåll och vilket även gör detta område ännu mera intressant som en framtidsinvestering.
Det exceptionella läget understryks också av närheten till den livliga stadskärnan i Centro Histórico där Malagas fritids- och affärsområde befinner sig och även den populära stranden La Malagueta.
Med en busshållplats bara några meter bort är du enkelt i bra kommunikation med staden och tack vare den enkla och snabba tillgången till motorvägen A-7 så befinner man sig bara 12 minuter bort med bil från Malagas centrum.

Detta projekt är en önskelista som går i uppfyllelse!

Kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information eller kom förbi vårt kontor på Trinidad Grund 34 i Malaga för att prata med en av våra agenter.

Allmän information

UppdragsID

GJO RX0

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Våningsplan

Våning 0-3

Boarea

78 kvm

Fastighetsbeteckning

Exklusiv nyproduktion i prestigefyllda El Limonar

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Hiss finns

Ja

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garageplats och förråd ingår

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta