Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

G0X K38

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
550 000 EUR
Plats
San Juan, Alicante, Costa Blanca, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
137 kvm, biarea 27 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Rymlig lägenhet i nybyggt område nära stranden

Välkommen till denna lägenhet i strandnära PAU 5, Alicante!

Här bor ni på öppna ytor med två terrasser i söderläge. Den smarta planlösningen kombinerar mycket bra sociala ytor med avskildhet där lägenhetens södra del reserveras för sovrum och den norra delen för kök och vardagsrum. Varsin sida har sin egen terrass som gör detta ett perfekt familjeboende eller för den mer privata.

Det trettio kvadratmeter stora vardagsrummet delas med kök och matplats. Tillsammans med den ena terrassen upplevs utrymmet mycket rymligt med plats för större soffgrupp och matbord. Det stilrena köket är utrustat med spis, ugn, köksfläkt, mikrovågsugn, kyl/frys, diskmaskin samt generösa förvaringsutrymmen. Intill köket finns gömt tvättmaskin och varmvattenberedare i en separat garderob.

Sovrummen är utrustade med inbyggda garderober och har rikligt med ljusinsläpp. Huvudsovrummet har badrum en suite utrustat med badkar och tillgång till den andra terrassen.

I den välskötta föreningen finns två padelbanor, multisportplan, mycket stor pool och bokningsbar föreningslokal med kök och bardel. Prydliga grönområden med träd, buskage och blomodlingar skapar en hemtrevlig känsla.

Under jord finns parkeringsplats samt förråd.


Internt objektnummer: A526

Allmän information

UppdragsID

G0X K38

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

2

Beskrivning pool

Gemensam pool i föreningen.

Våningsplan

2

Boarea

95 kvm

Biarea (BIA)

27 kvm

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Driftskostnad

Samfällighet

400 EUR/år

Summa driftkostnad

400 EUR/år

Fastighetsskatt/-avgift

500 EUR/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Rymlig parkeringplats under jord samt förråd.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

B

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Området PAU 5 är beläget intill Playa San Juan, en 6 km lång sandstrand med strandbarer, restauranger och uteliv. Här kombineras liv och rörelse med lugn. PAU 5 tillhör den del av Playa San Juan som klassas som nybyggd med många butiker och närservice redan etablerade. Via stranden kan man även hoppa på spårvagnen och vara i Alicante stad på 20 minuter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta