Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GST OHY

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
699 000 EUR
Plats
Marbella - San Pedro Playa, Marbella, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
142 kvm
Våning
1 av 4
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Nya bostäder i attraktiv läge

Detta exklusiva nya projekt ligger i hjärtat av San Pedro, inom gångavstånd till stranden, inbäddad mellan den pittoreska Sierra de Las Nieves-bergskedjan och det glittrande Medelhavet, samt många lokala bekvämligheter och attraktioner.

I närheten finns Puerto Banús och Marbellas Golden Mile, med Michelinstjärniga restauranger och globala namn som Nobu och Cipriani, samt stormarknader, butiker, apotek, medicinska tjänster, tennis, golf, restauranger och strandklubbar.

Residencial Salvia är ett vittnesmål om modern design och elegans och erbjuder sofistikerade bekvämligheter som toppmoderna gym- och spa-faciliteter, uppvärmd inomhuspool och saltvatten utomhuspool, ett dedikerat coworking-utrymme, säkerhetsentré och kontrollport.

Komplexet kommer att byggas med de finaste materialen och säkerställer överlägsna armaturer och beslag överallt, omgivet av frodiga tropiska trädgårdar och palmlundar kuraterade med tropisk vegetation.

Med lägenheter och takvåningar som varierar från 2 till 4 sovrum kan de rymliga interiörerna anpassas efter individuella köpares krav. Varje bostad erbjuder öppna planlösningar med högsta kvalitet på ytskikt, centraliserad klimatkontroll, och kommer att inkludera minst en parkeringsplats och extra förråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Payment Plan GST OHY

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GST OHY

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

2

Beskrivning pool

Gemensam uppvärmd inomhus och utomhus saltvattenpool

Våningsplan

1

Boarea

99 kvm

Fastighetsbeteckning

Salvia

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Typ av byggnad

4 floors

Byggår

2025

Hiss finns

Ja

Fönster

Dubbel termisk och akustisk glasning med lågemissivt glas.

Vatten

Aerotermiskt system som tillhandahåller varmt vatten för hushållsbruk.

Taktyp/takbeklädnad

Platt och omvänd, halkfri stengods i gångbara områden.

Grund

Armerad betongplatta och skärmar.

Typ av uppvärmning

Central luftkonditionering genom kanaler med en värmepump.

Fasadtyp

Fasadtyp tegel, innersta lagret laminatgipsskivor.

El kommentar

Lägenheterna kommer att vara utrustade med telekommunikationsinstallationer enligt kraven i föreskrifterna om gemensamma telekommunikationsinfrastrukturer. De kommer att ha ett videosamtalsystem. Grad av elektrifiering i lägenheterna kommer att vara hög enligt föreskrifterna om lågspännings-elektroteknik (REBT).

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garagegolvet kommer att poleras och avslutas med korund. Garaget kommer att vara utrustat med ett brandskyddssystem i enlighet med gällande föreskrifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta