Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

G6J 5AO

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
270 000 EUR
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
90 kvm
Våning
4 av 4
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 1 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Reserverad - Lägenhet med terasser och parkering i centrala Malaga

Välkommen till denna härligt ljusa etagelägenhet i centrala Malaga stad!

Bostaden renoverades 2020 och är därav i mycket gott skick, med bland annat nya golv samt nymålade tak och väggar. I detta hem åtnjuter du en hög standard av komfort, praktikalitet och miljömedvetenhet. På den gemensamma takterassen har låtits installera åtta privata solceller som försörjer lägenheten med hållbar och billig el. Samtliga spot lights i lägenheten är försedda med dimmer för din bekvämlighet. Vid renovering installerades en helt ny AC i hemmets vardagsrum och AC är installerat i samtliga sovrum. Bostaden kommer delvis möblerad.

När du stiger in genom dörren möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I köket har du en köksö med plats för hela familjen, som också är utformad för maximal praktikalitet och erbjuder gott om förvaringsutrymme undertill. Från köket finns en mindre balkong med tvättutrymme i västligt läge.

I vardagsrummet flödar dagsljuset in genom de stora fönstren och tillsammans med den öppna planlösningen skapas en härligt luftig känsla och en avslappnande yta för att umgås. Från vardagsrummet leder en liten hall rakt ner till hemmets första sovrum. Vägg i vägg ligger det andra sovrummet, med direkttillgång till en mindre terass i sydligt läge. Tvärs över korridoren finner du bostadens badrum, som är klätt i ljust kakel och utrustat med duschkabin.

Designen i detta hem fortsätter med effektivt nyttjande av utrymmet. I trappan som leder upp till bostadens andra våning har låtits installera utdragbara förvaringsutrymmen för maximal praktikalitet. Uppför trappan når du bostadens tredje sovrum och den härliga terassen med sydligt läge och utsikt över staden med de andalusiska bergen i bakgrunden. Här finns plats för matbord och tack vare den installerade markisen kan du och dina nära och kära med bekvämlighet njuta av Malagas friskluft oavsett väder.

Till priset av denna lägenhet ingår även parkering i parkeringsgarage beläget tvärs över gatan från bostaden.

Lägenheten ligger i La Trinidad: ett genuint spanskt område som trots dess centrala läge till stor del fortfarande är oupptäckt av internationell publik. På den lilla huvudgatan calle Marmoles finns butiker, större mataffärer, apotek och bageri. La Trinidad startar precis vid floden Guadalmedina som angränsar Centro Histórico och promenaden till stadskärnan är inte mer än 10 minuter. Detta område erbjuder närhet till María Zembrano tågstationen såväl som stora shoppingcentra som El Corte Inglés och Centro Comercial Larios. Här finns sjukhus, busshållsplats samt restauranger, och stranden ligger inte mer än 3km bort. Dessutom ligger flygplatsen endast 10 minuters bilfärd bort. Det otroligt centrala läget gör La Trinidad till ett perfekt investeringsområde i en växande storstad.

Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om denna bostad! På kontoret talar vi svenska, engelska, spanska samt polska och vi hjälper dig gärna på det språk du föredrar.

Länkar

Allmän information

UppdragsID

G6J 5AO

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

1

Våningsplan

4

Boarea

90 kvm

Fastighetsbeteckning

Lägenhet med terasser och parkering i centrala Malaga

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Typ av byggnad

1975

Hiss finns

Nej

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta