Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

G4Y W5V

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
288 000 EUR
Plats
Rincón de la Victoria, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
72 kvm
Våning
1 av 2
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Livsstilsorienterad nybyggnation i naturnära Rincón de la Victoria: 2 sovrum

TVÅ SOVRUM
Pris: 288.000 - 351.000 ?

Detta eleganta lägenhetskomplex beräknas stå klart under det tredje kvartalet av 2024 i de vackra naturomgivningarna i Rincón de la Victoria, på östra Costa del Sol. Dessa livsstilsorienterade lägenheter med två och tre sovrum består av 36 fastigheter som ligger i lummiga trädgårdar och underbar grönska. Här får du utrymme, kvalitet, bekvämligheter och fantastisk utsikt över havet och bergen i en mycket naturlig och autentiskt andalusisk miljö.

Strax öster om Málaga och en halvtimme från den västra delen av Costa del Sol, på en naturligt vacker plats i bergen med utsikt över Medelhavet och Málagabukten finner du detta projekt. Utsikt, naturligt ljus och natur är kännetecken för dessa smakfulla lägenheter, som erbjuder stora terrasser och attraktiva moderna interiörer med öppen planlösning och de senaste tekniska funktionerna.

Bostäderna ligger vid foten av en kustnära bergskedja som blickar ner över dalar till den närliggande kusten. Bara några minuter bort ligger sandstränder och vikar, men från ditt hem är bergs- och havsutsikten spektakulär och naturen omger dig medan milda vindar svalkar luften.
De låga byggnaderna är imponerande mot det blå och gröna i omgivningen och erbjuder en privat ingång omgiven av anlagda trädgårdar, med individuella underjordiska parkeringsplatser som gör det möjligt att röra sig obehindrat och bekymmersfritt i de gemensamma områdena i komplexet - som är utformat och byggt för att omfatta de senaste energieffektiva och hållbara referenserna.

De arkitektoniskt utformade lägenheterna utmärker sig inte bara för kvaliteten på design, konstruktion och finish, utan också för de rymliga, öppna interiörerna och de stora panoramaterrasserna, som utgör en förlängning av de inre vardagsrummen. Med sina bekväma lounge- och matplatser utgör de den perfekta platsen för avkoppling, underhållning och kvalitetstid.

Lägenheterna med två eller tre sovrum är mellan 90 och 100 m2 stora och har rymliga vardagsrum med öppen planlösning
och moderna kök med förstklassiga specifikationer och vitvaror. Det ger en fantastisk modern atmosfär med de högsta nivåerna av komfort och stil som också inkluderar privata sovrumssviter och badrum.

Detta är en plats skapad för avkoppling, underhållning och även utforska den underbara omgivningen, men på plats kommer du att njuta av en fantastisk, panoramisk pooldäck med stor infinitypool och stil och känsla av en förstklassig strandklubb - vilket garanterar att du inte behöver gå någon annanstans för att njuta av dig själv.

Inramningen är en av de många vinnande punkterna i denna högkvalitativa fritidsutveckling, som erbjuder sådant värde, utrymme och stil. Detta är en privat oas vid foten av bergen, omgiven av natursköna omgivningar men ändå nära stränderna och bekvämligheterna i det närliggande kustområdet. Restauranger, kaféer, affärer, golf och fritidsanläggningar ligger bara några minuter bort, med Rincón de la Victoria, Nerja, La Herradura, Almuñecar och andra kustorter på östra Costa del Sol precis utanför dörren.

Detta är en värld av stupande klippor och fridfulla vikar, med bergsbyarna i Axarquia strax inåt landet. På andra sidan ligger Granada och skidbackarna i Sierra Nevada, med Marbella och bekvämligheterna på västra Costa del Sol på andra sidan av Málaga, den livliga regionala huvudstaden och hamnen som har blivit ett av de finaste centren för kultur, shopping, gastronomi och nattliv i Spanien. Málaga är en historisk juvel med en modern puls; en stad med boulevarder och historiska byggnader som kantar sandstränder fyllda med utmärkta fiskrestauranger och strandbarer.

Allmän information

UppdragsID

G4Y W5V

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Våningsplan

1

Boarea

72 kvm

Fastighetsbeteckning

Livsstilsorienterad nybyggnation i naturnära Rincón de la Victoria: 2 sovrum

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

2024

Hiss finns

Ja

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta