Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GWU UTX

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
421 000 EUR
Plats
Torremuelle, Benalmádena, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
110 kvm
Tomt
ca 57 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet med panoramautsikt i Benalmadena

Nyutvecklad lägenhet belägen i det lugna grannskapet Torremuelle, Benalmádena. Denna lugna oas omfamnas av naturen och erbjuder hisnande vyer som sträcker sig över omgivningen.

Med två sovrum och två badrum är denna bostad utformad för komfort och avkoppling. Terrassen har en fängslande panoramautsikt som inbjuder dig att varva ner och fördjupa dig i den vackra omgivningen.

Beläget i ett exklusivt gated community, prytt med frodiga gröna trädgårdar och två uppfriskande pooler, utstrålar denna fastighet exklusivitet. Anpassningar är tillgängliga för att skräddarsy utrymmet efter köparens preferenser, vilket säkerställer en personlig touch. Förvänta dig inget annat än det finaste, eftersom högkvalitativa material och apparater pryder varje hörn. Det oslagbara energicertifikatet, med en A-klassning, återspeglar engagemanget för hållbarhet. Ett garage ger bekvämlighet till din livsstil.

Njut av fantastisk havsutsikt från de flesta enheter, samtidigt som du är inom gångavstånd till tågstationen och stranden. Málaga flygplats ligger 15 minuters bilresa eller tågresa bort, med Fuengirola Center och Benalmádena Arroyo de la Miel bara 5 minuter bort. Internationella skolor i närheten gör denna plats idealisk för familjer. Missa inte chansen att äga denna extraordinära fastighet.

Kontakta oss på SkandiaMäklarna Fuengirola för mer information!

Rumsbeskrivning

Terrass och trädgård

111 m2

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GWU UTX

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Beskrivning pool

Gemensam pool

Våningsplan

0

Tomtareal/mark

57 kvm

Boarea

75 kvm

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Typ av byggnad

1-Plan

Hiss finns

Ja

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Två parkeringsplatser ingår

Typ

Parking space

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

A

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta