Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GUG 7SP

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
270 000 EUR
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
59 kvm
Våning
1 av 3
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 1 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch tresovrums-lägenhet i centrala Malaga

I centrala Malaga i det populära området La Merced ligger denna fräscha förstavåningslägenhet. Bostaden har två mindre sovrum och ett mastersovrum med inbyggd garderob. Badrummet är i fint skick med kakel som går i trevliga toner av beige och brunt. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket, som är utrustat med tvättmaskin, diskmaskin, induktionsspis, inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys.

AC är installerad i vardagsrummet och i övriga rum finns portabla AC-maskin samt takfläkt. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. På taket av byggnaden finns en takterass som nyttjas gemensamt av de boende. Till köpet av denna lägenhet ingår möblemanget; en stor fördel då bostaden har uthyrningslicens och därmed kan eventuell uthyrning påbörjas direkt. Det centrala läget är tveklöst optimalt för uthyrning och denna lägenhet en ypperlig investeringsmöjlighet, men också ett mycket trevlig område att bo för dig som letar efter att ställe att spendera lite tid på på solkusten.

La Merced är området i Malaga stad som angränsar Centro Histórico till nordöst och är hem till ett av de mest kända torgen i Malaga: Plaza de la Merced. Här föddes den världskände konstnären Pablo Picasso och hans barndomshem är nu ett museum på just detta torg. Plaza de la Merced är ett av stadens större torg, pyntat med färgsprakande träd och kantat av livliga restauranger. Detta är ett område med fart och fläkt, men också rikt på kultur; här finner du exempelvis den kända Cervantes teatern. La Merced är en härlig blandning av vackra gamla byggnader och modern gatukonst. Promenerar du i sydöstlig riktning når du Malagueta stranden på bara en kvart!

Tveka inte att kontakta oss för mer information om denna bostad!

Länkar

Allmän information

UppdragsID

GUG 7SP

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

1

Våningsplan

1

Boarea

59 kvm

Fastighetsbeteckning

Fräsch tresovrums-lägenhet i centrala Malaga

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

1960

Hiss finns

Nej

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta