Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GCR ZVD

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
585 000 EUR
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
113 kvm
Våning
3 av 11
Rum
4 rum, varav 2-3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig lägenhet i eftertraktade Malagueta

Beläget på Malagas östra strand - Malagueta, ligger denna rymliga två sovrumslägenhet på den högt eftertraktade gatan Paseo Ciudad de Melilla. Denna anrika gata har ett mycket gott rykte i Malaga och att finna en lägenhet till salu här är minst sagt en ovanlighet!

Lägenheten hade ursprungligen tre sovrum och kan om så önskas återställas för att husera en större familj. I dagsläget har bostaden två sovrum, ett mycket rymligt vardagsrum och separat kök. Vardagsrummet har vackra stuckaturer och stora fönster som släpper in dagsljuset. Sovrummen har båda egen balkong, inbyggda garderober samt badrum utrustade med dusch. Genomgående i lägenheten är vackert ljusa marmorgolv och ljusmålade väggar.

Utanför porten finner du otaliga restauranger och barer där du kan njuta av dina favorit-tapas i solnedgången, eller promenera längst Muelle Uno hamnen. I detta område av Malaga bor du precis intill stranden, men är fortfarande i händelsernas centrum då Centro Historico endast är dryga 10 minuters promenad bort. Detta guldläge innebär utöver barer och restauranger även självklart närhet till övriga bekvämligheter som butiker, mataffärer, sjukvård och kollektivtrafik.

Denna lägenhet är med sitt drömlika läge en underbar möjlighet för dig som är redo att skapa dina drömmars hem på den spanska solkusten.

Bienvenido a casa!

Dokument (pdf)

Plano Luis

Länkar

Allmän information

UppdragsID

GCR ZVD

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Antal badrum

2

Våningsplan

3

Boarea

113 kvm

Fastighetsbeteckning

Rymlig lägenhet i eftertraktade Malagueta

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

1962

Hiss finns

Ja

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta