Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GUZ YXV

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
695 000 EUR
Plats
Marbella- Nueva Andalucia, Marbella, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
89 kvm
Våning
4 av 4
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vacker ny renoverad takvåning i Jardines de Andalucía.

Denna renoverade takvåning ligger i den gated Jardines de Andalucia urbanisationen och är ett lyxigt och bekvämt val. Den ligger bara 5 minuters promenad från Centro Plaza kommersiella centrum och erbjuder enkel tillgång till affärer, barer och restauranger. Puerto Banus småbåtshamn och stranden ligger bara 20 minuters promenad bort. Denna takvåning har 3 sovrum, 2 lyxiga badrum och ett rymligt vardagsrum med ett vackert golv lagt i fiskbensmönster. Det öppna lyxiga köket har ett vinkylskåp. Bostaden har en 46 m2 stor terrass med utomhusdusch, grill och fantastisk utsikt över berget La Concha och havet. Med tillgång från vardagsrummet via skjutdörrar i glas med stålinramning kan ett av sovrummen fungera som matsal eller tv-rum. Denna takvåning har också elektriska persienner, underjordisk parkering och en uppvärmd gemensam pool som ligger i attraktiva välskötta gemensamma trädgårdar. Den har till och med en licens för första inflyttning, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för dem som vill hyra. Bekvämligheter inkluderar närhet till golf, hamn, affärer, hav, stad, skolor och småbåtshamn. Funktioner som luftkonditionering, WiFi, privat terrass och dubbelglas gör det till ett utmärkt val. Med valfria möbler och utmärkt skick är denna lyxiga takvåning en utmärkt investering.

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GUZ YXV

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

2

Våningsplan

4

Boarea

76 kvm

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

1995

Hiss finns

Nej

Uteplatsbeskrivning

46 kvm terrass

Byggnadskommentar

Öster Läge

Driftskostnad

Samfällighet

1 704 EUR/år

Renhållning

185 EUR/år

Försäkringskostnad

185 EUR/år

Fastighetskatt

853 EUR/år

Summa driftkostnad

2 927 EUR/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

parkering ingår i priset

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta