Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GSU 0HQ

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
749 000 EUR
Plats
Marbella - Benahavis, Marbella, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
179 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Helt renoverad lägenhet i det lugna Las Colinas De Marbella

Helt renoverad lägenhet i det lugna Las Colinas De Marbella gated community, inbäddat i den pittoreska kommunen Benahavis. Upplev modern, men varm skandinavisk stil så snart du kliver in i ett ljust och öppet vardagsrum.
Stora fönster från golv till tak välkomnar ett överflöd av naturligt ljus och framhäver ett sömlöst flöde inomhus-utomhus till den rymliga terrassen. Du kommer att älska att laga läckra måltider i köket, komplett med en köksö och alla nödvändiga bekvämligheter.
Lägenheten har 3 rymliga sovrum, inklusive ett sovrum med eget badrum, plus ett delat andra badrum för de andra två sovrummen - alla utrustade med praktiska inbyggda garderober. En privat ingång garanterar lugn och ro när du drar nytta av den gemensamma poolen för att slå sommarvärmen.
Denna härliga tillflyktsort ligger i ett lugnt bostadsområde, omgiven av berg men ändå nära moderna bekvämligheter. Njut av kuststäderna San Pedro, Marbella och Estepona som bara ligger en kort bilresa bort.
Om du söker en perfekt balans mellan lugn mitt i naturen och en modern, bekväm livsstil, behöver du inte leta längre än till denna lägenhet.

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GSU 0HQ

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

2

Boarea

179 kvm

Boareabeskrivning

OBS! Boarea i annonsen refererar till byggnadsytan

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Hiss finns

Ja

Uteplatsbeskrivning

45 kvm terrass

Byggnadskommentar

sydöst läge

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta