Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GN9 QAK

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 050 000 EUR
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
181 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren och ljus lägenhet i centrala Malaga

Denna fastighet ligger på sjätte våningen i ett av de mest eftertraktade distrikten i Malagas centrum, ett stenkast från den historiska stadskärnan, Malagueta-stranden och Muelle Uno hamnen, och har renoverats helt och hållet med en modern och lyxig design. Renoveringarna avslutades i slutet av november 2022 och idag är fastigheten redo för inflyttning.

När du kommer in i fastigheten, på din vänstra sida, leder en liten korridor med inbyggda garderober till det imponerande och mycket ljusa vardagsrummet på 47 m2. De stora fönstren släpper in rikligt med solljus, samt erbjuder den vackra stadsutsikten och bergen i bakgrunden.

När man går tillbaka mot ytterdörren finns det moderna öppna köket på 25 m2, med en stor köksö på 3,60 meter i mitten av utrymmet. Köket är fullt utrustat, alla uttag är dolda under bänkskivan och alla vitvaror och material är av högsta kvalitet.

Det rymliga sovrummet på 24 m2 är mycket ljust och innehåller inbyggda garderober och indirekt belysningssystem. Från detta sovrum har du tillgång till det 16m2 stora ensuite badrummet med dubbla handfat, dusch och regndusch.

Det finns ytterligare två sovrum i fastigheten som mäter cirka 16m2 och 13m2.

Det finns också ett andra badrum med dusch och regndusch.

Ytterligare information om fastigheten och byggnaden:

Alla rum har elfenbensfärgade mikrocementgolv, dubbelglasfönster med solfilter. Central luftkonditionering och uppvärmning med värmepump. Entrédörr fodrad på insidan med elektroniskt titthål. Hall med dolda dörrar till rummen i exklusiv trädesign och modern belysning. PROSEGUR-larm installerat i lägenheten. Portvakt och kameraövervakningssystem i de gemensamma utrymmena. Två hissar: huvudhiss och servicehiss. Möjlighet att hyra ett garage i samma byggnad.

Tveka inte att höra av dig för mer information om denna bostad!

Länkar

Allmän information

UppdragsID

GN9 QAK

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

2

Våningsplan

6

Boarea

181 kvm

Fastighetsbeteckning

Stilren och ljus lägenhet i centrala Malaga

Objektstyp

Lägenhet

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta