Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GDP SCW

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
799 000 EUR
Plats
Reserva del Higuerón, Fuengirola, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
203 kvm
Våning
3 av 3
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggd takvåning med fantastisk terrass och havsutsikt i Higueron

Här kan du njuta av en lyxig livsstil med fantastisk havsutsikt från den rymliga och öppna terrassen i denna nybyggda takvåning i Higuerón.

Takvåningen ligger i ett av de mest eftertraktade områdena på Costa del Sol och är verkligen unik. Två sovrum och två badrum som ger gott om utrymme för familj eller gäster, medan naturligt ljus fyller varje hörn.
Denna bostad inkluderar två parkeringsplatser och ett förråd som du har direkt tillgång till genom hissen från takvåningens dörr för att göra ditt liv så bekvämt som möjligt.

Den privata urbanisationen ligger bredvid Higueron Sport Club, som har alla faciliteter som du kan önska, som ett gym, några inomhus- och utomhuspooler, paddel- och tenisbanor, skönhetscenter, spa och mycket mer. Dessutom kommer du i samma byggnad att njuta av Hilton Hotels fantastiska restauranger samt takpool.

Higuerón-området har ett perfekt läge med endast 5 minuter till stranden och tågstationen i Carvajal. 15 minuter till Malagas flygplats, några minuters bilresa till centrum av Fuengirola och Benalmadena, och på 20 minuter är du i centrum av Marbella. Plus 24 timmars säkerhetskomplex garanterar en sinnesfrid dag och natt.
Vardagliga faciliteter är även nära intill. I Higuerón hittar du ett komplett shoppingområde med apotek, stormarknad, restauranger och många andra olika butiker. Helt enkelt allt du behöver finns mycket nära ditt hem.

Se betalningsplan och underhållsavgifter.
Kontakta SkandiaMäklarna Fuengirola för mer information!

Rumsbeskrivning

Terrass

85 kvm

Förråd

Ett förråd ingår

Dokument (pdf)

Planlösningar Maintenance fees- GDP SCW

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GDP SCW

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Beskrivning pool

Gemensam pool

Våningsplan

3

Boarea

100 kvm

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Hiss finns

Ja

Fönster

2 -glazed insulating

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Två parkeringsplatser ingår

Typ

Parking space

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta