Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GQ0 RAN

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta ansvarig säljare
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
72 kvm
Våning
2 av 2
Rum
2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Loft med privat terass i centrala Malaga

Fem minuters promenad från välkända Plaza de la Merced ligger denna nyrenoverade loft-lägenhet i ett genuint och levande spanskt område. Inom 200 meter från byggnaden finner du mataffärer, restauranger och busshållsplats. Härifrån kör du till Malagas flygplats på 20 minuter och promenerar på samma tid till stranden Malagueta.

Här stiger du direkt in i det ljusa köket som är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, ugn och induktionsspis. I öppen planlösning till köket ligger vardagsrummet som med de franska balkongerna erbjuder gott om dagsljus. Härifrån har du utsikt över den lugna gatan utanför. I anslutning till vardagsrummet ligger badrummet som är klätt i ljust kakel och varma trätoner. Här finner du dusch samt bidé. Uppför trappan och på loftet ligger sovrummet, som tack vare den öppna planlösningen ger ett luftigt intryck. Härifrån har du direkt tillgång till din privata takterass.

Med Málagas 320 soldagar om året är detta en yta som du kan inreda för att använda dagligen. Här har du hela 25 kvm där du kan skapa din egen oas i stadsdjungeln! En lounge-yta med sköna soffor, en grönskande trädgård eller ditt privata utegym? Valet är ditt och bara fantasin sätter gränser.

Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om denna charmiga bostad.

Allmän information

UppdragsID

GQ0 RAN

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Antal badrum

1

Våningsplan

2

Boarea

72 kvm

Boareabeskrivning

Fastigheten är enligt spanskt synsätt officiellt 72 kvm. Dessa 72 kvm består av själva lägenheten om 35 kvm, terassen om 25 kvm samt 12 kvm gemensamma ytor i byggnaden.

Fastighetsbeteckning

Calle Dos Aceras 42, 21

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

2010

Hiss finns

Ja

Karta