Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GKM HM2

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
390 000 EUR
Plats
Cabanas de Tavira, Tavira, Algarve, Portugal
Typ
Lägenhet
KVM
118 kvm
Våning
1 av 2
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Nyproduktion ett stenkast från strandpromenaden i Cabanas

Med ett perfekt läge strax vid av Ria Formosa, har vi nöjet att presentera denna nya byggnad som kommer bestå av endast 8 lägenheter fördelade på 2 hus, med grönområde i den gemensamma trädgården.
På en minut är du på den charmiga strandpromenaden där du hittar trevliga restauranger, caféer och butiker. Härifrån tar du också båten till Ilha de Cabanas, där du njuta av de fantastiska stränderna. Vill du ha ett ännu större utbud av god mat och underhållning kan du ta dig till staden Tavira på cirka 10 minuter. För golfälskare har du Benamor Golf Club bara några minuter bort.

Denna lägenhet på första våningen erbjuder ett rymligt vardagsrum med fullt utrustat kök, med vitvaror från Bosch. Från vardagsrum och kök har du tillgång till en av de två balkongerna, denna med sydläge. Det finns ett master bedroom med eget badrum, inbyggda garderober och utgång till en rymlig balkong i norr. Det andra sovrummet har även det inbyggda garderober och utgång till balkongen i söder. I anslutning till detta sovrum finns ett badrum med dusch.

Tillgång till pool i området.
Parkering i garage.
Står färdig April 2024, så fortfarande möjlighet att välja alla ytskikt och skräddarsy din lägenhet som du vill.
Kontakta oss för fler alternativ i denna byggnaden.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

UppdragsID

GKM HM2

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Våningsplan

1

Boarea

84 kvm

Fastighetsbeteckning

Formosa Residence G

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

2023/2024

Hiss finns

Ja

Parkering

Typ

Carport

Ingår i avgiften

Ja

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

A

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Cabanas de Tavira är en gammal fiskeby, cirka 3 mil från den östra gränsen av Algarve. Det bor dryga 1000 permanenta invånare och dess vackra och rena stränder gör det till ett populärt turistmål under sommarhalvåret. Byn består av en lång rad låga hus, butiker, barer och restauranger som vetter mot naturparken Ria Formosa.
Cabanas historia går tillbaka till år 1734, samtidigt som tonfiskeverksamheten startade och behovet av att skapa hyddor för att lagra alla fiskeverktyg skapades. Ja, det portugisiska ordet cabanas betyder just hyddor.
I mer än 20 år var invånarna endast säsongsboende i byn men omkring 1757 och 1758 bestämde sig några fiskare för att bygga sina hus permanent. Invånarna lever på förutom turism även huvudsakligen på fiske vilket bidrar till en rik gastronomi med produkter som tonfisk, musslor etc.

Golfbana: 2 km
Havet: 200 m
Strand: 500 m
Butik: 300 m
Pool: 100 m
Shoppingcenter: 5 km
Sjukhus: 40 km
Flygplats: 40 km

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta