Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GPN 7Z9

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
530 000 EUR
Plats
Vale de Lagar, Portimão, Algarve, Portugal
Typ
Lägenhet
KVM
227 kvm
Våning
3 av 3
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Lyxig lägenhet med pool i ett lugnt område

I ett lugnt område med bara några minuter till Portimãos centrum och dess fantastiska stränder, hittar vi denna lyxiga byggnad med endast 16 lägenheter.
Fastigheten byggs med hög kvalitet, av en av de mest kända fastighetsutvecklarna på Algarve och erbjuder en utomhuspool, gemensamt inomhus gym och privat parkering i garaget.

Högst upp i byggnaden finns denna lägenhet med ett rymligt vardagsrum och kök i en ljus och öppen planlösning och köket är fullt utrustat kök med vitvaror från Bosch. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong i vinkel på 32 m2. Lägenheten har ett master bedroom med eget badrum och klädkammare, samt ytterligare två sovrum, båda med inbyggd förvaring och ett intilliggande badrum. Samtliga sovrum har skjutdörrar ut till ytterligare en rymlig och solig balkong i vinkel på hela 36 m2, som gjord för att njuta av trevliga middagar och avkopplande stunder.

Lägenheterna är utrustade med A/C, golvvärme i badrummen, elektriska persienner, varmvattensystem med solpaneler, video intercom och utmärkt värme- och akustisk isolering.

Två privata parkeringsplatser i byggnadens garage.

Färdigställande av fastigheten är planerad till december 2024
Kontakta oss för fler alternativ i byggnaden.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

UppdragsID

GPN 7Z9

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

2

Våningsplan

3

Boarea

159 kvm

Fastighetsbeteckning

Lote 94 Apt. 3A

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

2023/2024

Hiss finns

Ja

Parkering

Typ

Carport

Ingår i avgiften

Ja

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

A

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Portimão ligger på den västra delen av Algarve och är en av de större städerna på kusten med cirka 70 000 invånare. Staden ligger skyddad längs kanten av Rio Arade som en gång var ingången från havet till Algarves dåvarande huvudstad Silves. Grekerna, fenicierna och kartagerna var alla tidiga handelspartners före den moriska ockupationen på 1100-talet och hamnen blomstrade. Det var först 1924 som staden blev känd som Portimão och fram till 1980-talet hade staden en stor fiskeindustri. Idag är turismen den stora inkomstkällan och i områden vid stränderna finns hotell och lägenheter att hyra för alla semesterfirare. Portimão har ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och staden har kvar sin gamla charm nere vid ?Zona Riberinha? där gamla byggnader och lokala fiskrestauranger kantar de små trånga kullerstensgatorna. På huvudgatan Alameda och i köpcentret Aqua shopping kan man fynda både kläder, skor och inredning.
Kanske den mest attraktiva delen av staden är promenadstråket som går längs flodstranden från småbåtshamnen till bron.
Naturligtvis är Portimão mest känd för den fantastiska stranden Praia da Rocha som är en av de mest imponerande sandstränderna på Algarvekusten. I den östra delen av stranden finns resterna av fortet från 1600-talet, Forte da Santa Catarina, vars terrasser erbjuder en fantastisk utsikt över stranden och floden.

Shoppingcenter: 1,8 km
Centrum: 2 km
Flygplats: 73 km
Golfbana: 3 km
Havet: 3 km
Butik: 1 km
Pool: 0 km
Sjukhus: 3 km
Strand: 3 km

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta