Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GZ5 DCB

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
990 000 EUR
Plats
Reserva del Higuerón, Fuengirola, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
208 kvm
Våning
1 av 4
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik långtidsinvestering i Higueron

Välkommen till ditt drömhem i Higueron, Costa del Sol! Denna exklusiva fastighet är den perfekta kombinationen av lyx och investering.

Njut av alla bekvämligheter som kommer med att vara en del av Hilton Hotel-privilegierna inklusive en Michelin-stjärnig restaurang precis intill, Higueron Sport Club, privatchaufför på Málagas flygplats och mycket mer!

Arkitekturen är hållbar och miljövänlig av blandat material som sten och trä, samtidigt som den har högkvalitativa material och 10 års byggaranti. Du kan också njuta av golvvärme för den perfekta inomhustemperaturen året runt och från din privata pool och terrass kan du njuta av solen!

Du kommer att få gratis tillgång till exklusiva Higueron Sport Club and Spa där du kommer att njuta av det bästa gymmet på Costa del Sol. Utrustat med avantklassig gymutrustning, pooler, takpool och bar, tennis och paddel. Unna dig själv och koppla av i spaet med kroppsbehandlingar, bastu, ångbad, pilatesklasser och mycket mer.

Allt detta ligger bara några steg från långa sandstränder där du kan njuta av fantastiskt väder och utsökta lokala och internationella restauranger.

Beläget mellan Benalmádena och Fuengirola erbjuder detta hem både bekvämlighet, bara 15 minuter från Málagas flygplats och 30 från Marbella, såväl en unik långtidsinvestering på Costa del Sol med hög återbetalningsgrad!

Priset är från 990.000 EUR till 3.360.000 EUR

Se betalningsplan.
Kontakta SkandiaMäklarna Fuengirola för ytterligare information!

Rumsbeskrivning

Terrass

92 kvm

Dokument (pdf)

Planlösningar Payment-plan ND167

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GZ5 DCB

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Beskrivning pool

Egen pool på terrassen

Våningsplan

1

Boarea

116 kvm

Fastighetsbeteckning

ND167

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Typ av byggnad

1-plan

Byggår

2025

Hiss finns

Ja

Parkering

Typ

Parking space

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta