Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

G9J PTJ

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
238 600 EUR
Plats
Nerja, Nerja, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
75.7 kvm
Tomt
ca 100 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet i nyproduktion Gil Estate!

Välkommen till ditt nya drömhem! Denna lägenhet kommer ha 2 sovrum och 2 badrum, perfekt för dig som söker en modern och lyxig bostad. Den ena sovrummet kommer ha en egen badrum en suite, vilket ger en extra touch av komfort och avskildhet.

Du kommer mötas av en hall som leder dig in till ett rymligt vardagsrum och matsal som ger en känsla av öppenhet och rymd. De stora fönstren kommer släppa in massor av naturligt ljus och ge en fantastisk utsikt över omgivningen.

Den stora terrassen kommer ha halkfria keramiska golv. Terrassen kommer bli det perfekta stället att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en drink på kvällen. Här kommer du kunna koppla av och njuta av den härliga utsikten.

Lägenheten kommer ha inbyggda garderober och skjutgarderober i aluminium med speglar, vilket ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter. Du har även möjlighet att välja till en parkeringsplats i garaget, vilket ger extra bekvämlighet och säkerhet.

Lägenheten byggs med golv av akustisk isolering , vilket minskar ljudnivån och ger en behaglig ljudmiljö.

Du kommer att uppskatta de många elektriska anslutningarna, inklusive telefonuttag, radio/tv i vardagsrum, sovrum och kök. Dessutom kommer det finnas elektrisk varmvattenberedare och solpaneler för varmvatten, vilket minskar dina energikostnader och är mer miljövänligt.

Lägenheten kommer ha kakel i badrum och kök med bård, Välj mellan 4 modeller, och halkfria keramiska golv som du kan välja mellan 4 olika modeller, alla till en kostnad av 15 kr/m2.

Beläget i närheten av Burriana beach, här har du tillgång till många affärer och restauranger. Dessutom kommer det att finnas ett gemensamt grönområde med pool, där du kan koppla av och njuta av solen och områdets skönhet.

Detta är verkligen en fantastisk möjlighet att få bo i en modern och lyxig lägenhet nära stranden och allt vad Nerja har att erbjuda

Kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information!

Dokument (pdf)

Bajo 0_G floor plan

Allmän information

UppdragsID

G9J PTJ

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Beskrivning pool

Gemensam

Våningsplan

0

Boarea (BOA)

75.7 kvm

Boareabeskrivning

+ egen terrass på 23,78kvm

Fastighetsbeteckning

Gil Estates apartment 0 G

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Byggår

2024

Hiss finns

Ja

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Går att välja som tillval.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta