Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GD8 4C0

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
645 000 EUR
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
85 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet med sydvästligt läge i eftertraktad del av Malagueta

Nu kan vi presentera dig med denna sällsynta möjlighet att äga ett hem på den högt eftertraktade gatan Paseo Ciudad de Melilla, beläget på Malagas östra strand - Malagueta. Denna anrika gata har ett mycket gott rykte i Malaga och att finna en lägenhet till salu här är minst sagt en ovanlighet!

Från denna tvårumslägenhet belägen på fjärde våningen har du en fantastisk utsikt över Malaga stad, samt över hamnen Muelle Uno. Den tidigare terassen är inbyggd i vardagsrummet och dess fönster erbjuder både generöst ljusinsläpp samt storslagna vyer av hav och berg. Lägenheten har två sovrum i tacksam storlek som likt vardagsrummet har vackert ljusa marmorgolv. Du finner även inbyggda garderober, AC, samt badkar.

I byggnaden har du en concierge och utanför porten finner du otaliga restauranger och barer där du kan njuta av dina favorit-tapas i solnedgången. I detta område av Malaga bor du precis intill stranden, men är fortfarande i händelsernas centrum då Centro Historico endast är dryga 10 minuters promenad bort. Detta guldläge innebär utöver barer och restauranger även självklart närhet till övriga bekvämligheter som butiker, mataffärer, sjukvård och kollektivtrafik.

Denna lägenhet är med sitt drömlika läge en underbar möjlighet för dig som är redo att skapa dina drömmars hem på den spanska solkusten.

Bienvenido a casa!

Länkar

360 view

Allmän information

UppdragsID

GD8 4C0

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

1

Boarea

85 kvm

Fastighetsbeteckning

Lägenhet med sydvästligt läge i eftertraktad del av Malagueta

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Hiss finns

Ja

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta