Länk kopierad!

Beskrivning

Stor trevlig bostad med terrass och trädgård

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GMU 8MG

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
430 500 EUR
Plats
Los Cristianos, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
165 kvm, biarea 30 kvm
Tomt
ca 53 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Stor trevlig bostad med terrass och trädgård

I Vista Hermosa IV, kan vi nu erbjuda våra kunder en trevlig bostad med stor terrass och trädgård. Bostaden har två sovrum, båda har plats för dubbelsäng och har inbyggda garderober som har speglar på dörrarna. Huvudsovrummet har även en altandörr som leder direkt ut till terrassen som är under tak. Bostaden har två badrum, båda med dusch och ett av dem är i suite. Köket är individuellt, här finns det bra med plats på köksbänken och många bra skåp för förvaring. Bostaden har ett rymligt vardagsrum som har plats för matsalsbord och soffhörna med tv. Från vardagsrummet har vi stora skjutdörrar som tar oss ut till en fantastiskt uteplats. Vi har en altan på ca 30kvm som har ett fint trätak. Här har man plats för stort matbord med plats för att bjuda in familjen och vänner till middag eller fest. Här har man också stora garderober för extra förvaring. Går man ner för en ramp kommer vi ner till bostadens trädgård som har en stor BBQ i tegel. BBQ har en bänk med diskho och vatten, plus skåp med förvaring och en liten bänk. Perfekt när man bjudit in till grillfest i goda vänners lag. Bostaden har ett garage och ett förråd som ingår i priset. Bostaden ligger i ett trevligt komplex som har ett poolområde med två pooler varav en är en barnpool. I närheten finns köpcentra, mängder med restauranger på gångavstånd och padel banor för den sportige. Bostaden säljs delvis möblerad.

Information enligt säljaren

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa- Los Cristianos

Rumsbeskrivning

Välkomna, vi hälsar våra kunder varmt välkomna till denna fina bostad som kan bli just ditt nya hem i solen. Är det kanske är ni ska börja ett nytt kapitel. Då kan denna fantastiska bostad med en stor terrass och egen trädgård passa in i pusslet. När vi kommer in i bostaden har vi det individuella köket till vänster. Köket har bra med plats på köksbänken och många bra skåp för förvaring, i köket finns även ett fönster som släpper in naturligt ljus i bostaden. Till höger av när vi kommer in finns det första sovrummet, plats för dubbelsäng och byråer och hyllor. Rummet har ett fönster och stora inbyggda garderober från golv till tak. På dörrarna på garderoben finns det speglar vilket gör att rummet ser luftigt och stort ut. Fortsätter vi in i hallen har vi första badrummet till vänster, ett fint nyrenoverat badrum i modern stil och dusch. Fortsätter vi fram har vi huvudsovrummet som även detta har inbyggda garderober som har speglar på dörrarna. Huvudsovrummet har även en altandörr som leder direkt ut till terrassen som är under tak. I anslutning till sovrummet har vi ett badrum i suite med dusch. Bostaden har ett rymligt vardagsrum som har plats för matsalsbord och soffhörna med TV. Från vardagsrummet har vi stora skjutdörrar som tar oss ut till en fantastiskt uteplats. Vi har en altan på ca 30kvm som har ett fint trätak. Här har man plats för stort matbord med bra med plats för att bjuda in familjen och vänner till en festmåltid. Här har man också stora garderober för extra förvaring. Går man ner för en ramp kommer vi ner till bostadens trädgård som har en stor BBQ i tegel. BBQ har en bänk med diskho och vatten, plus skåp med förvaring och en liten bänk. Perfekt när man bjudit in till grillfest i goda vänners lag. I trädgården finns det gott om plats för solsängar och kaffebord, alla hittar sin egen lilla oas för att kunna ladda batterierna. Kanske vill man ha en soffgrupp eller ett par hängmattor. Valet är ditt, bara låta fantasin flöda. Bostaden har ett garage och ett förråd som ingår i priset. Bostaden ligger i ett trevligt komplex som har ett poolområde med två pooler varav en är en barnpool. I närheten finns köpcentra, mängder med restauranger på gångavstånd och padel banor för den sportige. Bostaden säljs delvis möblerad.

Information enligt säljaren

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GMU 8MG

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Tomtareal/mark

53 kvm

Boarea (BOA)

82 kvm

Biarea (BIA)

30 kvm

Areauppgift enligt

Information enligt säljaren

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Hiss finns

Nej

Uteplatsbeskrivning

En underbar uteplats med en altan på ca 30 kvm terrass samt 53 kvm trädgård.

Driftskostnad

Samfällighet

1 680 EUR/år

Fastighetsskatt/-avgift

1 000 EUR/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Beskrivning

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad ni önskar även om ni inte finner den på vår hemsida. Vi agerar då som köpmäklare och representerar er i kontakten med säljare eller andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa.

Områdesbeskrivning

Shoppingcenter: 1 km
Centrum: 1,5 km
Flygplats: 13,1 km
Golfbana: 4,1 km
Havet: 1,7 km
Butik: 0,45 km
Pool: 0,01 km
Sjukhus: 3,5 km
Strand: 1,7 km

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta