Länk kopierad!

Beskrivning

Trevlig bostad med stor uteplats

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GS2 5SO

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
348 000 EUR
Plats
Callao Salvaje, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
150 kvm, biarea 66 kvm
Våning
1 av 4
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Trevlig bostad med stor uteplats

Vilken härlig bostad i solen. Trevlig bostad med tre fina sovrum, bra med förvaring. Ett stort sovrum i suite, badrummet är utrustat med dusch. Bostaden har två till sovrum. Perfekt för barnen eller gäster. Bostaden har ytterligare ett stort badrum med badkar. Köket är individuellt i ljusa färger. Bra med skåp och förvaring, i anslutning till köket finns ett litet tvättrum för tvättmaskin och städutrustning. Vardagsrummet är rymligt och ljust, det finns plats för matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet har man två stora skjutdörrar som leder ut till en bostadens fantastiska terrass och trädgård på ca 66kvm. De stora glasdörrarna släpper in mycket naturligt ljus vilket ger ett fint ljus i bostaden. Från uteplatsen kan vi se Atlanten och även Hard Rock hotell som befinner sig på andra sidan banan plantagen. Här kan man ligga i en solstol med något gott att dricka. Här finns det plats för det mesta, bara låta fantasin flöda och man kan bygga sin egna relax hörna här om man vill. Man kan ha en stor markis eller bygga ett tak för att täcka just matbord och soffgrupp om man vill. Under taket kan man njuta av en trevlig lunch/middag och sedan lägga sig på en solstol och sova "siesta". På tomten har man också träbodar som fungerar som förråd och extra förvaring. Bostaden ligger perfekt i detta stora och välvårdade komplex. Gatan utanför är lugn och lite längre ner slutar gatan med en parkering, så det är ingen hög trafik utan grannar som ska fram och tillbaka till sitt hem. Bostaden ligger i ett fint och välskött komplex med ett fint poolområde, varav en är en barnpool. Det är endast 200 meter till stranden, Ajabo. Komplexet är inhägnat, vilket gör det tryggt för barnen att vara ute och leka. Precis utanför komplexet finns det hundpark, lekpark för barn, boulebana m.m

Det är klart, bara att flytta in och börja njuta av ditt nya liv i solen.

Info enligt säljaren

Rumsbeskrivning

Vilken härlig bostad i solen. Trevlig bostad med tre fina sovrum, bra med förvaring. Ett stort sovrum i suite, badrummet är utrustat med dusch. Bostaden har två till sovrum. Perfekt för barnen eller gäster. Bostaden har ytterligare ett stort badrum med badkar. Köket är individuellt i ljusa färger. Bra med skåp och förvaring, i anslutning till köket finns ett litet tvättrum för tvättmaskin och städutrustning. Vardagsrummet är rymligt och ljust, det finns plats för matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet har man två stora skjutdörrar som leder ut till en bostadens fantastiska terrass och trädgård på ca 66kvm. De stora glasdörrarna släpper in mycket naturligt ljus vilket ger ett fint ljus i bostaden. Från uteplatsen kan vi se Atlanten och även Hard Rock hotell som befinner sig på andra sidan banan plantagen. Här kan man ligga i en solstol med något gott att dricka. Här finns det plats för det mesta, bara låta fantasin flöda och man kan bygga sin egna relax hörna här om man vill. Man kan ha en stor markis eller bygga ett tak för att täcka just matbord och soffgrupp om man vill. Under taket kan man njuta av en trevlig lunch/middag och sedan lägga sig på en solstol och sova "siesta". På tomten har man också träbodar som fungerar som förråd och extra förvaring Bostaden ligger perfekt i detta stora och välvårdade komplex. Gatan utanför är lugn och lite längre ner slutar gatan med en parkering, så det är ingen hög trafik utan grannar som ska fram och tillbaka till sitt hem. Bostaden ligger i ett fint och välskött komplex med ett fint poolområde, varav en är en barnpool. Det är endast 200 meter till stranden, Ajabo. Komplexet är inhägnat, vilket gör det tryggt för barnen att vara ute och leka. Precis utanför komplexet finns det hundpark, lekpark för barn, boulebana m.m Callao Salvaje är ett populärt område där många olika nationaliteter möts av samma intresse, ett lugnt liv i solen. Här finns mängder av trevliga restauranger, barer, apotek och affärer. På endast några minuters promenad har vi Rosa Center shoppingcentra med modeaffärer och mataffärer. Går vi längst Callao Salvajes fantastiska strandpromenad mot Playa Paraiso passerar vi lyxiga hotell komplex och kan njuta av den underbara utsikten såväl morgon som kväll då det bjuds på magiska solnedgångar varje kväll. Vill man lyxa till det med en drink på en takterrass kan man besöka Hard Rock Hotell eller Mynd som inbjuder till fantastiska drinkar i solnedgången.

Välkommen att kontakta oss för mer info och boka visning av denna bostad som kan bli din. Det kan bli dags för att börja njuta av ditt nya liv i solen.

Info enligt säljaren

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GS2 5SO

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

2

Våningsplan

1

Boarea (BOA)

84 kvm

Biarea (BIA)

66 kvm

Areauppgift enligt

Information enligt säljaren

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Hiss finns

Ja

Uteplatsbeskrivning

Härlig uteplats, här finns det plats för både hängmattor, bbq, soffhörna och solstolar.

Driftskostnad

Samfällighet

672 EUR/år

Fastighetsskatt/-avgift

226 EUR/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Beskrivning

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad ni önskar även om ni inte finner den på vår hemsida. Vi agerar då som köpmäklare och representerar er i kontakten med säljare eller andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa.

Områdesbeskrivning

Shoppingcenter: 0,9 km
Centrum: 0,3 km
Flygplats: 26 km
Golfbana: 6 km
Havet: 0,2 km
Butik: 0,7 km
Pool: 0,05 km
Sjukhus: 3,2 km
Strand: 0,2 km

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta