Länk kopierad!

Beskrivning

Det bästa läget i Albatross Hill

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

RH-002364

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
750 000 EUR
Plats
Marbella- Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
268 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Det bästa läget i Albatross Hill

SkandiaMäklarna Real Estate presenterar denna fantastiska lägenhet på första plan. Lägenheten är nyrenoverad med en modern och elegant stil. Bostaden erbjuder den perfekta kombinationen av inomhus- och utomhusliv man kan tex laga mat ute i uteköket på terrassen samtidigt som man njuter av dem härliga temperaturen här på Costa del sol.

Bostaden välkomnar dig med en sagolik entréhall, härifrån når man den trevliga matsalen. Detta är ett rymligt och ljust rum med direkt utgång till den fina terrassen som är speciellt utformad för att vara en plats för umgänge och njutning i solen.
Köket är separat och här finns det plats för matplats, det finns också gott om förvaring och en tvättstuga. Det finns en gästtoalett i korridorområdet.
Det stora sovrummet är stort och med härligt ljusinsläpp den har walkin closet och en ensuite. Härifrån når man den fina terrassen.
Det andra sovrummet är rymligt med ett privat badrum av hög kvalitet och med en enorm inbyggd garderob. Detta rum har stor potential om man skulle vilja renovera det och göra tex ett kontor eftersom det är så stort.
Terrassen är magnifik, den erbjuder en täckt del där man kan stå och laga god mat i det moderna uteköket. Här kan man blicka ut över den soliga trädgården och här finns också en utedusch om man behöver svalka sig under de mest varmaste dagarna.
Fastigheten är utrustad med varm/kall luftkonditionering.
Och för att avsluta de otroliga funktionerna i denna fastighet, bör det noteras att det finns 2 garageplatser och 2 förråd.
Samfälligheten har 24 timmar bevakning och har ett stort utbud av bekvämligheter såsom gym, bastu, uppvärmd inomhus pool, fyra utomhuspooler, välskötta trädgårdar och en tennisbana.
Tack vare sitt höga läge i Nueva Andalucía har bostadsområdet enastående utsikt över havet och bergen.

Läget är perfekt, det är omgivet av de berömda golfbanorna i Golf Valley, såsom Las Brisas, Los Naranjos och Aloha Golf Club. Dessutom är det en kort bilresa från allt du kan behöva, såsom stranden, restauranger, snabbköp, affärer och tapasbarer.

Bostaden är redo att flytta in i, den har nyligen renoverats till högsta standard. Imponerande med sin exceptionella design, sin noggrant genomtänkta ombyggnad och sin vackra terrass. Det finns möjlighet att köpa till de fina möblerna som bostaden är inredd med.

Vi bjuder in dig till att kolla på den virtuella rundturen i bostaden för att få en bättre inblick i den. Se betalningsplan och månadsavgifter som ligger bifogat. Kontakta oss på SkandiaMäklarna Marbella för mer information.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planlösningar Maintenance fees JA12 Payment plan JA12

Länkar

360 Video

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 268 kvm.
Enligt lagfart.

OBS! Boarea i annonsen refererar till byggnadsytan.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2004

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-02-26
Energiprestanda primärenergital: 72,6 kWh/kvm och år

Bilplats

Parkering och förråd ingår i priset.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

- Samfällighetsavgift: ca 638 EUR/månad
- Sophämtning: ca 92,68 EUR/år

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 1 458 euro.

Övrigt

Intern refnr: JA12

Avstånd

Hav: 5 kilometer
Stormarknad: 4 kilometer
Flygplats: 59 kilometer

Objektnummer

RH-002364

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta