Länk kopierad!

Beskrivning

Härlig etagebostad med takterrass

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JO-002406

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
229 000 EUR
Plats
Callao Salvaje, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
74 kvm
Terrass
ca 33 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Härlig etagebostad med takterrass

Vi hälsar våra kunder välkomna till en trevlig bostad i Arco Iris i Callao Salvaje. Det är en etagebostad där man kommer in i mitten av bostaden, på denna våning finner vi ett individuellt kök, i anslutning till köket finns en tvättavdelning. På samma våning ligger en toalett och ett rymligt vardagsrum med plats för soffhörna, tv och matsalsbord. I vardagsrummet har man stora altandörrar som leder ut till en fransk balkong, trevligt att hänga blomlådor och de stora dörrarna släpper in mycket ljus på våningen. En trappa ner har vi två dubbelsovrum och ett stort badrum. En trappa upp från vardagsrummet har vi en takterrass. Ett underbart ställe att avsluta dagen på, denna terrass kan man göra till sitt eget relax hörna, en bbq med matbord för vänner och bekanta eller varför inte solsängar eller hängmattor att slappna av i med en svalkande dryck och en spännande bok. Denna plats kan bli just din plats där man laddar sina batterier oavsett om det är efter en vardag med jobb eller inför ledig semester med äventyr och strand inplanerad. Bostaden ligger i ett välskött komplex med ett trevligt team av städerskor, vaktmästare och pool skötare som varje dag ser över komplexet och ser till att allt är i sin ordning. Till bostaden finns det två garageplatser i komplexet gemensamma garage. Ett fantastiskt komplex endast ett stenkast från stranden, en mysig by med affärer, barer och mängder av trevliga restauranger. Bra bussförbindelser med resten av ön. Nära till skolor och vårdcentraler, kan detta vara bostaden du söker till din familj eller kanske ett semesterboende.

Information enligt säljaren

Varmt välkomna att ta kontakt med oss på SkandiaMäklarna för mer information och bokningar av visningar

Beskrivning

Vi på SkandiaMäklarna hälsar våra kunder välkomna till en trevlig bostad i Arco Iris i Callao Salvaje. Det är en etagebostad där man kommer in i mitten av bostaden, på denna våning finner vi ett individuellt kök, i anslutning till köket finns en tvättavdelning. På samma våning ligger en toalett och ett rymligt vardagsrum med plats för soffhörna, tv och matsalsbord. I vardagsrummet har man stora altandörrar som leder ut till en fransk balkong, trevligt att hänga blomlådor och de stora dörrarna släpper in mycket ljus på våningen. En trappa ner har vi två dubbelsovrum och ett stort badrum. En trappa upp från vardagsrummet har vi en takterrass. Ett underbart ställe att avsluta dagen på, denna terrass kan man göra till sitt eget relax hörna, en bbq med matbord för vänner och bekanta eller varför inte solsängar eller hängmattor att slappna av i med en svalkande dryck och en spännande bok. Denna plats kan bli just din plats där man laddar sina batterier oavsett om det är efter en vardag med jobb eller inför ledig semester med äventyr och strand inplanerad. Bostaden ligger i ett välskött komplex med ett trevligt team av städerskor, vaktmästare och pool skötare som varje dag ser över komplexet och ser till att allt är i sin ordning. Till bostaden finns det två garageplatser i komplexet gemensamma garage. Ett fantastiskt komplex endast ett stenkast från stranden, en mysig by med affärer, barer och mängder av trevliga restauranger. Bra bussförbindelser med resten av ön. Nära till skolor och vårdcentraler, kan detta vara bostaden du söker till din familj eller kanske ett semesterboende.

Information enligt säljaren

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Callao Salvaje

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

360

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns.

Storlek

Area 74 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Energideklaration

Status: Beställd

Månadsavgift

Avgift: 75 euro / mån
Två garageplatser finns till bostaden

Exteriört

Pool: Bostaden ligger i ett trevligt komplex med välskött poolområde. Här finns det ett stor pool, en barnpool, tre duschar och toalett för herr och dam.
Balkong: 1 kvm.
Terrass: 33 kvm.
Beskrivning: Bostaden har en liten fransk balkong med utgång från vardagsrummet. En trappa upp kommer man ut till en fantastiskt takterrass. Ett underbart ställe att avsluta dagen på, denna terrass kan man göra till sitt eget relax hörna, en bbq med matbord för vänner och bekanta eller varför inte solsängar eller hängmattor att slappna av i med en svalkande dryck och en spännande bok. Denna plats kan bli just din plats där man laddar sina batterier oavsett om det är efter en vardag med jobb eller inför ledig semester med äventyr och strand inplanerad.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 250 euro.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad ni önskar även om ni inte finner den på vår hemsida. Vi agerar då som köpmäklare och representerar er i kontakten med säljare eller andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa.

Avstånd

Hav: 300 meter
Sjukhus: 7 kilometer
Golfbana: 6 kilometer
Köpcenter: 900 meter
Stormarknad: 750 meter
Centrum: 800 meter
Flygplats: 26 kilometer
Pool: 50 meter
Strand: 300 meter

Objektnummer

JO-002406

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta