Länk kopierad!

Beskrivning

Trevligt Penthouse i Cabopinos hamn, mycket nära till stranden

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

PK-008794

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
450 000 EUR
Plats
Marbella - Öst, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
100 kvm
Terrass
ca 40 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevligt Penthouse i Cabopinos hamn, mycket nära till stranden

Välkommen till denna takvåning som har nyligen renoverats till en hög standard och ligger i centrum av Puerto de Cabopino.

I lägenheten finns det 3 sovrum, 2 badrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En våning upp ligger den härliga takterrassen, här kan man njuta av trevliga middagar och av solen hela dagen lång. Mycket ljus och rymlig lägenhet!

Det är bekvämt gångavstånd från alla bekvämligheter såsom matbutiker, restauranger, barer, tennis och havet. Stränderna här i Cabopino är några av de bästa i hela Marbella området och småbåtshamnen erbjuder många aktiviteter som gör den mycket populär bland semesterfirare.
Fantastiskt investering att köpa då det är höga hyresintäkter i Puerto Cabopino, det är en speciell plats på Costa del Sol och folk åker tillbaka år efter år.

Med bil tar det cirka 35 minuter till Malaga flygplats, 10 minuter till trevliga Marbellas centrum och 15 minuter till den väl berömda hamnen Puerto Banus

Beskrivning

Länkar

Helikoptervy

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 100 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam
Terrass: 40 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

petra.kings@skandiamaklarna.com

+46 73-512 22 96

Objektnummer

PK-008794

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta