Länk kopierad!

Beskrivning

Nyproducerad lägenhet i vackra Ferragudo! Ett sovrum och ett flertal terrasser.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
270 000 EUR
Plats
Ferragudo, Lagoa, Algarve, Portugal
Typ
Lägenhet
KVM
56 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Nyproducerad lägenhet i vackra Ferragudo! Ett sovrum och ett flertal terrasser.

Skandiamäklarna Portugal presenterar ett nytt projekt i Ferragudo. Lägenhet på markplan med ett sovrum och ett ett flertal uteplatser.
Bostaden har ett rymligt vardagsrum och fullt utrustat kök med öppen planlösning. Rummen har direkt utgång till två trevliga terrasser där man kan njuta av det härliga Algarve vädret året om.
Ett sovrum med en-suite badrum, inbyggd förvaring och utgång till en egen terrass. Bostaden har även ytterligare en gästtoalett.
Parkering och förråd i garage.

Projektet är under uppbyggnad ock kommer att stå klart 2023. Utmärkt beläget i den charmiga lilla fiskebyn Ferragudo med sina många vackra gränder och fantastiska stränder. Fastigheten kommer att bestå av endast 8 lägenheter; 6 stycken T1:or och 2 stycken T2:or utspridda över 3 våningar. Runt fastigheten kommer det ligga en gemensam trädgård med en mindre pool.
Här bor du bekvämt med gångavstånd till både stranden, Ferragudos många restauranger, barer och caféer. Endast en kort bilfärd över bron kommer du till Portimão, Algarves andra största stad. Här finns både skolor, shoppingcentrum och sjukhus. Gillar du golf har du Pestanas välkända golfbanor Gramacho och Pinta golf i din närhet.


ME-000513

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planlösningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 56 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2022/2023
Övrigt: Inflytt Q3 2023

Energideklaration

Status: Beställd

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Ferragudo är en liten och traditionell by som ligger vid mynningen av Rio Arade, tvärs över från Portimão. Det är en pittoresk liten by fortfarande till viss del fylld av traditionella fiskarhem som ligger som en vacker siluett mot himlen. Runt bytorget finns flera caféer där invånarna samlas och njuter av smakerna, dofterna och Algarves soliga väder. Vandrar man ner till stranden närmast byn ser man fortet São João de Arade. Det byggdes på 1400-talet och användes först som ett utkikstorn men blev på 1600- och 1700-talet en del av fästningarna som skyddade mynningen av floden.
Det finns flera härliga stränder i Ferragudo, Praia Grande och Praia do Pintadinho för att nämna två. Byn har även flera kända golfbanor på nära håll och mellan Ferragudo och Carvoeiro ligger Carvoeiro Club de Tenis.
Känns det lockande att bo i Ferragudo? Hör av dig till oss på Skandiamäklarna Portugal så hjälper vi dig att hitta din drömbostad, kanske just i Ferragudo!

Avstånd

Hav: 700 meter
Sjukhus: 6 kilometer
Golfbana: 5 kilometer
Köpcenter: 5 kilometer
Stormarknad: 3 kilometer
Centrum: 400 meter
Flygplats: 68 kilometer
Strand: 700 meter

Objektnummer

ME-000513

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta