Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Beskrivning

Lägenhet med garage och stor trädgård

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JO-002323

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta ansvarig säljare
Plats
Los Cristianos, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
70 kvm
Terrass
ca 171 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Lägenhet med garage och stor trädgård

Söker du efter den perfekta bostaden i solen med en fantastisk trädgård med stora möjligheter att göra till sitt eget paradis.
Nu kommer vi presentera bostaden som kan vara just detta. Vi kan nu erbjuda dig ett unikt hem i Los Cristianos med en enorm trädgård och havsutsikt. Komplexet ligger i ett mycket lugnt område i ett av de mest populära komplexen i Los Cristianos. Komplexet har fina grönområden och ett välskött poolområde med såväl en barnpool som vuxenpool. Bostaden har ett eget garage som är stängt med garagedörr och längst in i garaget finns det bra med plats för förvaring med praktiska hyllor. Bostaden ligger på bottenvåningen, när man kommer in har vi en ljus hall när man kommer in och ett kök som går i öppen planlösning mot vardagsrummet och delas av med en frukostbar. Från hallen till höger har vi badrummet, ett fint badrum med dusch. Vardagsrummet är ljust och modernt med matbord och soffhörna. Från vardagsrummet går man genom stora altandörrar ut på en terrass. Altandörrarna släpper in mycket naturligt ljus i bostaden. Från detta rum har man ännu ett par skjutdörrar som tar oss ut till ett inglasat rum med fin utsikt över trädgården. Detta rum har man inrett som ett sovrum idag kan även fungera som kontor eller en relax hörna, valet är helt upp till de nya ägarna. Det andra sovrummet är ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och har inbyggda garderober och stora altandörrar som leder oss ut till 12m2 stenlagd altan och 159m2 privat trädgård med havsutsikt.

Låter detta som det skulle passa just dig och din familj, tveka inte att kontakta oss på SkandiaMäklarna Teneriffa för mer information och bokningar av visningar.

Information enligt säljaren.


Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Los Cristianos

Beskrivning

Vi på SkandiaMäklarna hälsar våra kunder välkomna in till denna underbara bostad med en fantastisk trädgård med stora möjligheter att göra till sitt eget paradis.

Vi kan nu presentera bostaden som kan vara just din drömbostad i solen. Detta unika hem i Los Cristianos med en enorm trädgård och havsutsikt. Komplexet ligger i ett mycket lugnt område i ett av de mest populära komplexen i Los Cristianos. Komplexet har fina grönområden och ett välskött poolområde med såväl en barnpool som vuxenpool. Bostaden har ett eget garage som är stängt med garagedörr och längst in i garaget finns det bra med plats för förvaring med praktiska hyllor. Bostaden ligger på bottenvåningen, när man kommer in har vi en ljus hall när man kommer in och ett kök som går i öppen planlösning mot vardagsrummet och delas av med en frukostbar. Från hallen till höger har vi badrummet, ett fint badrum med dusch. Vardagsrummet är ljust och modernt med matbord och soffhörna. Från vardagsrummet går man genom stora altandörrar ut på en stenlagd altan. Altandörrarna släpper in mycket naturligt ljus i bostaden. Från detta rum har man ännu ett par skjutdörrar som tar oss ut till ett inglasat rum med fin utsikt över trädgården. Detta rum har man inrett som ett sovrum idag kan även fungera som kontor eller en relax hörna, valet är helt upp till de nya ägarna. Det andra sovrummet är ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och har inbyggda garderober och stora altandörrar som leder oss ut till 12m2 stenlagd altan och 159m2 privat trädgård med havsutsikt.

Låter detta som det skulle passa just dig och din familj, tveka inte att kontakta oss på SkandiaMäklarna Teneriffa för mer information och bokningar av visningar.

Lägenheten hade tidigare endast ett sovrum och ytterligare en stenlagd terrass på 14 m2 som glasades in och blev ett andra sovrum.

Information enligt säljaren.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Area 70 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Energideklaration

Status: Beställd

Månadsavgift

Avgift: 139 euro / mån
Betalas var 3 dje månad, 417 Euro

Exteriört

Pool: Fint och välvårdat poolområde med två pooler varav en är en barnpool
Terrass: 171 kvm.
Beskrivning: Ca 159kvm trädgård och ca 12 kvm stenlagt alta

Bilplats

Eget stängt garage

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad du önskar även om du inte finner den på vår hemsida. Om du vill kan vi också agera mellanhand mellan dig och andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa.

Närområde

Kommunikation: Bra busskommunikation till övriga delar av ön

Avstånd

Hav: 370 meter
Sjukhus: 4 kilometer
Golfbana: 4 kilometer
Köpcenter: 2 kilometer
Stormarknad: 550 meter
Centrum: 2 kilometer
Flygplats: 14 kilometer
Pool: 15 meter
Strand: 600 meter

Objektnummer

JO-002323

Karta