Länk kopierad!

Beskrivning

Prisvärd lägenhet med fint poolområde

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

TF-000582

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
160 000 EUR
Plats
Benidorm, Benidorm, Costa Blanca, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
82 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Prisvärd lägenhet med fint poolområde

Välkommen till en bra lägenhet i centrala Benidorm!

När ni kommer in möts ni av en hall med vardagsrum rakt fram. Till vänster i hallen finns ett gästrum med inbyggda garderober. Till höger i hallen ligger ett fräscht badrum.
Intill vardagsrummet ligger ett litet kök som trots storleken är utrustat med allt utrustning man kan tänkas behöva. Vardagsrummet har många fönster ut mot väst och Stora sovrummet som ligger i anslutning till vardagsrummet och terrassen har inbyggda garderober och goda förvaringsmöjligheter. Byggnaden ligger intill ett naturreservat och lägenheten ligger sydväst vilket innebär fin eftermiddags/kvällssol.

Om man ger lägenheten lite kärlek med ny färg på väggar och möjligtvis ett nytt golv så har man en trevlig lägenhet i en bra urbanisation för en rimlig summa pengar.
Poolområdet ligger trevligt till mot ett grönområde med privat känsla och god möjlighet att koppla av.

Garageplats som hör till lägenheten finns under jord.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om bostaden!

Beskrivning

KÖK
Köket är litet och kompakt men är utrustat med ugn, micro, kyl/frys. Stort fönster med fin utsikt mot bergen.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har många fönster mot väst och har ingång till såväl kök som sovrum och den inglasade terrassen.

SOVRUM
Stora sovrummet har utgång till terrassen och en stor skjutdörr mot vardagsrummet. Många garderober finns i det här rummet.

Lilla sovrummet eller gästrummet ligger i anslutning till hallen och är lite mindre men har fortfarande plats för en dubbelsäng. En liten garderob finns i rummet. Fönstret är ut mot nordöst.

BADRUM
Badrummet är helkaklat och rymligt. Dusch och handdukselement samt fönster finns i badrummet.

TERRASS
Terrassen är inglasad men var tidigare öppen. Här kommer man kunna njuta av många solnedgångar.

ÖVRIGT
Urbanisationen har ett mycket fint poolområde som ligger precis vid ett naturreservat. Det innebär mycket privat känsla och att man kommer nära naturen.

Fastighetsskatt (IBI) - 800 EUR/år
Samfällighetsavgift (Comunidad) - 70 EUR/kvartal

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 4 av 14.
Hiss finns.
Modern hiss.

Storlek

Boarea 82 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam pool finns i urbanisationen

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Benidorm är staden som aldrig vilar! Från att varit ett litet fiskeläge som Benidorm var fram till 60-talet så är det idag ett av Costa Blancas största resmål och framförallt för engelsmän.
Tack vare bergen som skyddar från nordanvinden så har Benidorm det bästa medelhavsklimatet med en mycket behaglig temperatur om ca 18-20 grader på vintern vilket gör att du kan njuta av värmen och solen under hela året.
Benidorm har framförallt blivit känt för sina stränder med finkornig sand och det kristallklara vatten där vattentemperaturen håller sig på en behaglig nivå även under årets kallaste månader och gör det badbart. Stränderna Playa de Levante och Playa de Poniente är de längsta och mest kända.
Mellan dessa två stränder ligger Mal Pas som är en lugn vik med fin sand nära den gamla stadskärnan och hamnen och i norra Benidorm, där kusten börjar bli brant och mer svårtillgänglig, hittar man de ensliga naturvikarna Tio Ximo och La Almadrava. Från stränderna har man utsikt mot ön Illa de Benidorm, dit det även går båtturer från hamnen i gamla stan.
Förutom de fantastiska stränderna så finns två bra och trevliga golfbanor i närheten här finns också några av de största och bästa temaparkerna i Europa t.ex. Mundomar - djurpark med exotiska och marina djur, Aqualandia - vattenpark och Terra Mitica - upplevelseparken som inte saknar något.
I den centrala gamla stadsdelen finns tapasbarer och mer genuina spanska kök med många mysiga restauranger.
Norr och söder om den gamla stadskärnan står skyskraporna på rad och kvarteren är fyllda av turistbutiker, barer, nöjeshål.
Det finns en tågstation och en nybyggd busstation varifrån du snabbt och enkelt tar dig till de fina städerna utefter kusten. Tycker du om storstadslivet är detta definitivt staden för dig!

Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt.
Flygbuss tar ca 1 timme och kostar runt 8 euro. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.
Kommunikation: Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt.
Flygbuss tar ca 1 timme och kostar runt 8 euro. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.

Objektnummer

TF-000582

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta