Länk kopierad!

Beskrivning

Fräsch lägenhet i Benidorm

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

TF-000581

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
185 000 EUR
Plats
Benidorm, Benidorm, Costa Blanca, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
88 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Fräsch lägenhet i Benidorm

Välkommen till byggnaden "Edificio Neptuno" i centrala Benidorm!

Vi presenterar en trevlig lägenhet i gott skick med fin utsikt. Lägenheten har två sovrum, två badrum och ett stort rymligt vardagsrum med underbara vyer över Benidorms skyskrapor och kringliggande bergssluttningar. Väl inne i bostaden möts man av en hall med vardagsrum rakt fram och kök till vänster, till höger finns en liten korridor med ingång till sovrummen och ett badrum. Hela lägenheten har ljust marmorgolv och har bra luft då det är en genomgångslägenhet.
Köket är stängt men rymligt och har magisk utsikt över bergen.

I urbanisationen finns en tennisplan på baksidan av byggnaden och ett stort och fint poolområde på framsidan där man kan njuta av solen hela dagen.
Lägenheten ligger längst till höger i byggnaden framifrån sett på våning 4.
Benidorm är ett paradis under högsäsong om man tycker om en stad mycket fart och fläkt. Under lågsäsong är det mindre aktivitet och mer lugn då många kommer till staden för att fira sin semester. Byggnaderna i Benidorm är högre andra städer längsmed kustlinjen och kallas av spanjorerna för "medelhavets New York".

Kontakta oss gärna om ni har frågor gällande bostaden eller vill veta mer om området!

Beskrivning

KÖK
Köket är i mycket fint skick med vita luckor och orangea detaljer. Det är fullt utrustat och har även tvättmaskin placerad.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är rymligt och har ett extra fönster mot norr då bostaden ligger längst till höger på detta våningsplan.
Vardagsrummet är rymligt med stora glaspartier i sydöstlig riktning vilket gör bostaden mycket ljus och fin.

SOVRUM
Sovrum 1 ligger med samma sydöstliga riktning som vardagsrummet och har expanderats på bekostnad av din tidigare icke-inglasade terrassen.
Sovrum 2 eller master bedroom har även det expanderats och detta sovrum har också ett eget badrum med badkar.

BADRUM
Badrummen är båda helkaklade och fräscha. Ena badrummet har dusch, det andra badkar.

ÖVRIGT
Det finns en fin tennisbana i urbanisationen som går att spela på utan att boka tid.
Poolområdet ligger mycket öppet och får fin sol hela dagen.

Fastighetsskatt (IBI) - 450 EURO/år.
Samfällighetsavgift (Comunidad) - xxx fråga oss.

Internt objektnummer - A454

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 4 av 0.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 88 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam pool finns på området.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

4 euro varav:
VA: 4 euro

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Benidorm är staden som aldrig vilar! Från att varit ett litet fiskeläge som Benidorm var fram till 60-talet så är det idag ett av Costa Blancas största resmål och framförallt för engelsmän.
Tack vare bergen som skyddar från nordanvinden så har Benidorm det bästa medelhavsklimatet med en mycket behaglig temperatur om ca 18-20 grader på vintern vilket gör att du kan njuta av värmen och solen under hela året.
Benidorm har framförallt blivit känt för sina stränder med finkornig sand och det kristallklara vatten där vattentemperaturen håller sig på en behaglig nivå även under årets kallaste månader och gör det badbart. Stränderna Playa de Levante och Playa de Poniente är de längsta och mest kända.
Mellan dessa två stränder ligger Mal Pas som är en lugn vik med fin sand nära den gamla stadskärnan och hamnen och i norra Benidorm, där kusten börjar bli brant och mer svårtillgänglig, hittar man de ensliga naturvikarna Tio Ximo och La Almadrava. Från stränderna har man utsikt mot ön Illa de Benidorm, dit det även går båtturer från hamnen i gamla stan.
Förutom de fantastiska stränderna så finns två bra och trevliga golfbanor i närheten här finns också några av de största och bästa temaparkerna i Europa t.ex. Mundomar - djurpark med exotiska och marina djur, Aqualandia - vattenpark och Terra Mitica - upplevelseparken som inte saknar något.
I den centrala gamla stadsdelen finns tapasbarer och mer genuina spanska kök med många mysiga restauranger.
Norr och söder om den gamla stadskärnan står skyskraporna på rad och kvarteren är fyllda av turistbutiker, barer, nöjeshål.
Det finns en tågstation och en nybyggd busstation varifrån du snabbt och enkelt tar dig till de fina städerna utefter kusten. Tycker du om storstadslivet är detta definitivt staden för dig!

Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt.
Flygbuss tar ca 1 timme och kostar runt 8 euro. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.
Kommunikation: Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt.
Flygbuss tar ca 1 timme och kostar runt 8 euro. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.

Objektnummer

TF-000581

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta