Länk kopierad!

Beskrivning

LJUS OCH FRÄSCH LÄGENHET I ESTEPONA STAD

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

AÖ-002287

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
319 000 EUR
Plats
Estepona Stad, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
109 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LJUS OCH FRÄSCH LÄGENHET I ESTEPONA STAD

Bo modernt och komfortabelt med promenadavstånd till allt!

Beskrivning

Vacker och modern lägenhet i centrala Estepona med 3 sovrum, 2 badrum, och sydostläge. Lägenheten är redo att flytta in och är en fantastisk möjlighet för dig som söker hög standard och en avkopplande livsstil.

Den moderna stilen ger lägenheten mycket ljus och en luftig känsla. Från det fullt utrustade köket och vardagsrummet kommer du ut på den vackra terrassen i sydost med fantastisk utsikt över havet, bergen och Estepona stad. Lägenheten har en högkvalitativ finish och läget är perfekt, inom bekvämt gångavstånd (5 - 10 minuter) till de viktigaste bekvämligheterna i Estepona och den fantastiska stranden El Cristo. Gamla stan ligger också i närheten och har många kaféer, restauranger, barer och livliga torg i spansk stil.

Samhället har en stor pool och ligger bara ett stenkast från hamnen i Estepona. Privat garageplats ingår.

Estepona ligger nära de populära semesterorterna Marbella, Puerto Banus och Sotogrande, men har sin egen traditionella spanska personlighet och charm. Den gamla fiskebyn har bevarad sin avslappnade ?pueblo? charm och karaktär med ett pittoreskt historiskt centrum där det finns vackra torg, gågator med ampelblommor och gott om restauranger, caféer och barer med omisskännlig spansk atmosfär. En bred svepande strand löper längs stadens längd fram till fiskehamnen.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 109 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska, tyska och spanska.

anne.oye@skandiamaklarna.com
+34 633 548 612

Objektnummer

AÖ-002287

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta