Länk kopierad!

Beskrivning

Härlig duplex i komplex med pool

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JO-002295

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
194 000 EUR
Plats
Callao Salvaje, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
75 kvm
Terrass
ca 85 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Härlig duplex i komplex med pool

I un posto al sole, har vi nu en trevlig bostad på två våningar med stora terrasser och ett modernt kök med mörka skåp och luckor. Man har en trevlig uteplats fram till dörren, en trevlig plats att planera blommor eller utemöbler där man kan njuta av en kopp kaffe i morgon solen. När man kommer i i bosten har vi köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har i sin tur stora altandörrar som leder ut till en fin terrass i väst läge. På samma våning som köket och vardagsrummet har vi också en toalett. En våning upp har vi två sovrum och ett badrum med dusch. Med utgång från ett av sovrummen har vi en fin balkong. Härifrån kan man gå upp i en spiraltrappa som leder upp till en fantastiskt takterrass. En fräsch bostad som ligger i ett välskött komplex med ett fint poolområde. Bostaden har även garage och förråd som ingår i priset. Ett trevlig komplex som ligger endast 1km från Ajabo stranden i Callao Salvaje, gångavstånd till trevliga restauranger, affärer, apotek och baren. Ett lagom stort område som ständigt växer med nya köpcentrum och nybyggen av lyxvillor i Roca Bella som ligger bredvid. Stort upplyft för Callao Salvaje.

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Callao Salvaje

Beskrivning

I Callao Salvaje har vi ett trevligt komplex som heter Un posto al sole. Ett välskött poolområde och gemensamma områden. Här är bostäderna moderna och har stora terrasser med utsikt över grannön La Gomera och dess fantastiska solnedgångar varje kväll.

Vi kan nu erbjuda våra kunder en bostad på två våningar med stora terrasser och ett modernt kök med mörka skåp och luckor. Köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, här finns det utrymme för matbord och soffa med tv hörna. Vardagsrummet har i sin tur stora altandörrar som leder ut till en fin terrass. Härifrån kan man gå upp i en spiraltrappa upp till en fantastiskt takterrass. En underbar plats att ha stora härligt utemöbler på, kanske vill man ha en bbq med stort matbord för att bjuda hem goda vänner och grillaPå samma våning som köket och vardagsrummet har vi också en toalett. En våning upp har vi två sovrum och ett badrum med dusch. En fräsch bostad som ligger i ett välskött komplex med ett fint poolområde. Bostaden har även garage och förråd som ingår i priset. Ett trevlig komplex som ligger endast 1km från Ajabo stranden i Callao Salvaje, gångavstånd till trevliga restauranger, affärer, apotek och baren. Ett lagom stort område som ständigt växer med nya köpcentrum och nybyggen av lyxvillor i Roca Bella som ligger bredvid. Stort upplyft för Callao Salvaje. Vill man ta en promenad till Rosa Center som är ett nytt köpcenter som byggdes 2019 med modeaffärer, mataffärer och trevliga restauranger är det en promenad på 2km i det härliga vädret.

Välkomna till SkandiaMäklarna på Teneriffa för mer information och bokningar av visningar.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 75 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Energideklaration

Status: Beställd

Månadsavgift

Avgift: 60 euro / mån

Exteriört

Pool: Trevligt poolområde med bra med plats för solsängar
Terrass: 85 kvm.
Beskrivning: Bostaden har två terrasser, en på ca 35kvm och en på ca 50kvm som är en takterrass.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt bostad, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad du önskar även om du inte finner den på vår hemsida. Om du vill kan vi också agera mellanhand mellan dig och andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa.

Avstånd

Hav: 1 kilometer
Sjukhus: 5 kilometer
Golfbana: 6 kilometer
Köpcenter: 2 kilometer
Stormarknad: 500 meter
Centrum: 1 kilometer
Flygplats: 26 kilometer
Pool: 50 meter
Strand: 1 kilometer

Objektnummer

JO-002295

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta