Länk kopierad!

Beskrivning

VACKER & MODERN LÄGENHET MED STOR TRÄDGÅRD, NEW GOLDEN MILE

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

EW-002276

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
520 000 EUR
Plats
New Golden Mile, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
131 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VACKER & MODERN LÄGENHET MED STOR TRÄDGÅRD, NEW GOLDEN MILE

Fräsch lägenhet med trädgård i modernt komplex nära till allt!

Beskrivning

Denna vackra och moderna lägenhet ligger i ett utmärkt komplex ca 800 m från stranden, på New Golden Mile.

Lägenheten på bottenvåningen har en öppen planlösning, med ett trevligt modernt kök mot vardagsrummet varifrån du ha tillgång till terrassen. Den mysiga rymliga terrassen under tak rymmer lätt en härlig sittgrupp samt separat matplats, perfekt för att vila eller umgås i skuggan. På den stora gräsmatta runt lägenheten kan du njuta av sol i trädgården hela dagen. Lägenheten har 3 sovrum och 2 badrum, är i utmärkt skick och säljs med garageplats och förråd. Det finns en stor gemensam pool i lägenhetsområdet. Kontakta oss för en personlig visning, du kommer säkert att bli kär.

"New Golden Mile" har vuxit upp under de senaste åren och erbjuder idag ett imponerande utbud av högkvalitativa fastigheter i exklusiva områden, många med panoramautsikt eller nära till havet. Stränderna här är kända för sitt klara vatten och området tilltalar de flesta tack vare det bra läget med bara en kort bilresa till Marbella eller Estepona. Det finns två golfbanor, El Paraiso och Atalaya, trevliga tennis- och padelklubb, stormarknader, samt många internationella restauranger i närområdet.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Area 131 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska, tyska och spanska.

anne.oye@skandiamaklarna.com
+34 633 548 612

Objektnummer

EW-002276

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta