Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

CW-008299

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
206 000 EUR
Plats
Estepona Stad, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
131 kvm
Terrass
ca 21 KVM
Rum
4 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Christian Wetterborg
Ansvarig säljare Christian Wetterborg

Beskrivning

Fantastisk lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum och en terrass på 21kvm. Lägenheten ligger i Urbanizationen La Hacienda beach. Lägenheten är byggd av första kvalitet material, luftkonditionering, marmorgolv, öppen spis, fullt utrustat kök, garage och förråd. Gated community med pool och en tropisk trädgård med palmer och massor av blommor. Unikt läge mellan fantastiska gröna områden. Gångavstånd till de bästa stränderna i Marbella och runt hörnet har du mataffär, affärer, cafér, restauranger och sjukhus.

Till Estepona är det ca 10 minuter med bil. I Estepona kan du strosa utmed bar- och restauranggatan Calle Real och samtidigt titta på apelsinträden och all den andra växtligheten med blomkrukor hängande på husväggarna (varje gata har utrustats med blomkrukor i egen färg). Utmed denna gata finns många restauranger där man kan finna de typiskt spanska maträtterna. Torget i Estepona heter Plaza de las Flores och här finner man också växtlighet vart man än tittar. Allt känns väldigt lugnt och avslappnat
Här kan man exempelvis besöka Atalaya golfbana eller El Paraiso. Ett populärt bostadsområde för skandinaver är ?Bel Air? och här har de även en anrik tennisklubb.
Estepona har en egen småbåtshamn som det är liv och rörelse vid.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 131 kvm.

Rum

4 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 21 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

Avstånd

Hav: 200 meter
Sjukhus: 200 meter
Golfbana: 1 kilometer
Stormarknad: 100 meter
Centrum: 100 meter
Flygplats: 55 kilometer
Pool: 50 meter
Strand: 200 meter

Objektnummer

CW-008299

Karta