Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

CW-008295

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
549 000 EUR
Plats
Marbella - Benahavis, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
155 kvm
Terrass
ca 44 KVM
Rum
4 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Christian Wetterborg
Ansvarig säljare Christian Wetterborg

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Beskrivning

Fin markplans lägenhet med ett fantastiskt läge i Benahavis! Frontline golf med närhet till Atalaya golfklubb. Närhet till havet och poolen. Detta är ett perfekt läge för den som vill bo i ett lugnt område med hög säkerhet. Lägenheten består av två sovrum, två badrum, vardagsrum och matsal med ett öppet kök. Placerat i söderläge finns en fantastisk solterrass om ca 44 kvm som är tillgänglig från såväl vardagsrum som ett av sovrummen. Du har även en fin liten trädgård med plats för ett flertal solstolar. Utöver detta finns även tillgång till en community-pool och parkeringsplats.
Benahavis ligger ca 14 km till Marbella stad med bil.
I Benahavis finns det vackra vitkalkade hus och en vacker grönska. Här finns allt man behöver. Det är restauranger, skola, dagis, banker, apotek, kyrka, mataffärer och så vidare. Det finns även en del shopping. Benahavís är den rikaste kommunen i Andalusien per capita. Det beror mycket på La Zagaleta som är vad man kallar för ?gated community? som även har egen golfbana. Det är en mycket exklusiv klubb, en av de mest exklusiva i Europa faktiskt.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 155 kvm.

Rum

4 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 44 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

Avstånd

Hav: 5 kilometer
Sjukhus: 5 kilometer
Golfbana: 500 meter
Centrum: 5 kilometer
Flygplats: 55 kilometer
Pool: 50 meter
Strand: 5 kilometer

Objektnummer

CW-008295

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta