Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

CW-008287

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
420 000 EUR
Plats
Estepona Stad, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
175 kvm
Tomt
ca 25 KVM
Rum
8 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Ansvarig säljare

Christian Wetterborg
Ansvarig säljare Christian Wetterborg

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Beskrivning

Fantastiskt radhus med 4 sovrum och 4 badrum och har två terrasser med jaquzzi, och havsutsikt, utsikt över Gibraltar och den Afrikanska kusten. Byggd av första kvalitet material, luftkonditionering, marmorgolv, öppen spis, fullt utrustat kök, garage och förråd. Gated community med pool och en tropisk trädgård med palmer och massor av blommor. Unikt läge med mycket nära Esteponas småbåtshamn som det är liv och rörelse vid. Även nära till restauranger, barer, affärer, stränder och tennisbana.

I Estepona kan du strosa utmed bar- och restauranggatan Calle Real och samtidigt titta på apelsinträden och all den andra växtligheten med blomkrukor hängande på husväggarna (varje gata har utrustats med blomkrukor i egen färg). Utmed denna gata finns många restauranger där man kan finna de typiskt spanska maträtterna. Torget i Estepona heter Plaza de las Flores och här finner man också växtlighet vart man än tittar. Allt känns väldigt lugnt och avslappnat
Här kan man exempelvis besöka Atalaya golfbana eller El Paraiso. Ett populärt bostadsområde för skandinaver är ?Bel Air? och här har de även en anrik tennisklubb.
Det finns även ett litet område som ligger mellan San Pedro och Estepona som heter Cancelada. Här finner man små villaområden, restauranger, skola, kyrka och affärer. Här lever den spanska atmosfären och det är levande året om.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 175 kvm.

Rum

8 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Tomt

Storlek: 25 kvm.

Exteriört

Terrass: 15 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

Avstånd

Hav: 1 kilometer
Sjukhus: 1 kilometer
Golfbana: 2 kilometer
Stormarknad: 1 kilometer
Centrum: 1 kilometer
Flygplats: 55 kilometer
Pool: 100 meter
Strand: 1 kilometer

Objektnummer

CW-008287

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta