Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

CW-008286

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
220 000 EUR
Plats
Estepona Stad, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
115 kvm
Terrass
ca 26 KVM
Rum
4 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Christian Wetterborg
Ansvarig säljare Christian Wetterborg

Beskrivning

Penthouse lägenhet på Estepona golf course!
Lägenheten ligger högst upp i huset och består av 2 sovrum och 2 badrum har en terrass på 26 kvm med berg, golf och havsutsikt. Det finns även en fantastisk stor community terrass som har allt! En stor matplats, grillplats, bar samt soffgrupp med pergola och den har även en unik badtunna!
Lägenheten ligger i ett gated community med pool och en tropisk trädgård med palmer och massor av blommor. Unikt läge mellan fantastiska gröna områden och precis intill golfbanan Estepona golf course. Bara 3 minuters bilkörning till de lokala stränderna i Estepona.

I Estepona kan du strosa utmed bar- och restauranggatan Calle Real och samtidigt titta på apelsinträden och all den andra växtligheten med blomkrukor hängande på husväggarna (varje gata har utrustats med blomkrukor i egen färg). Utmed denna gata finns många restauranger där man kan finna de typiskt spanska maträtterna. Torget i Estepona heter Plaza de las Flores och här finner man också växtlighet vart man än tittar. Allt känns väldigt lugnt och avslappnat
Här kan man exempelvis besöka Atalaya golfbana eller El Paraiso. Ett populärt bostadsområde för skandinaver är ?Bel Air? och här har de även en anrik tennisklubb.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 115 kvm.

Rum

4 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 26 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

Avstånd

Hav: 4 kilometer
Sjukhus: 5 kilometer
Golfbana: 100 meter
Köpcenter: 20 kilometer
Centrum: 5 kilometer
Flygplats: 550 kilometer
Pool: 100 meter
Strand: 4 kilometer

Objektnummer

CW-008286

Karta