Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Beskrivning

Prisvärt med stor terrass

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JO-002250

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta ansvarig säljare
Plats
San Eugenio Alto, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
36 kvm
Terrass
ca 25 KVM
Rum
1 rum, varav 0-1 sovrum. 1 badrum.

Prisvärt med stor terrass

Vilken härlig bostad vi nu kan erbjuda, fantastiskt läge. Söker du en trevlig bostad i ett fint område till ett bra pris. Då är det Din chans nu.
Denna trevliga bostad ligger i Island Village The Heights, ett välskött komplex med hiss, grönområden och ett underbart poolområde med utsikt Teneriffas sydvästra kust och Atlanten. Bostaden har mycket potential, idag är bostaden ett stort rymligt kök med bra med plats för förvaring. Köket är fullt utrustat och säljs med vitvaror, porslin och glas. I köket finns det plats för ett matbord. Mellan kök och vardagsrum/sovrum har man delat av med en vägg, vilken man kan ta bort om man skulle vilja för att få en mer öppen planlösning. Vardagsrummet som också fungerar som sovrum är ljust och rymligt. Här finns en bäddsoffa plus en säng som man kan lyfta upp och sängen har förvaring under madrassen. Från vardagsrummet går man ut genom stora altandörrar ut till en underbar terrass. Terrassen är sista i längan och har bara en granne till vänster. Skulle man vilja kan man sätta upp frostat glas som skärmar av. Det är dock inte mycket insyn och blicken dras rakt fram och åt höger där man har en fantastisk utsikt. En underbar lugn och rogivande terrass att njuta av en kopp kaffe eller i en solsäng, här har man praktiskt taget sol hela dagen tills solen går ner vid La Gomera. Bostaden har ett stort badrum med dusch, vissa bostäder har gjort om badrummet till ett sovrum och på så sätt fått ett eget sovrum med fönster. Bostaden har mycket potential och här kan man göra mycket roligt och få en helt ny planlösning om man skulle vilja. Bostaden ligger i ett komplex som har hiss upp till poolområdet. Ett välskött poolområde med fin utsikt. När man kommer ut från komplexet har man restauranger, affärer och vattenpark på gångavstånd. Komplexet ligger vid en återvändsgränd vilket gör att man inte störs av trafik och bilar på något sätt. Bostaden har säkerhetsdörr in till bostaden och galler ut till terrassen vilket gör att man kan lugnt lämna sin bostad ett par månader när man själv inte är där, eller kanske man vill hyra ut den till ett annats par som vill njuta av tiden man själv inte kan. Missa inte denna chansen, att få en superfin bostad till ett bra pris.

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Costa Adeje - San Eugenio Alto - Island Village The Heights

Beskrivning

Vi hälsar er varmt välkomna till denna fantastiska bostad i bästa läget. En Prisvärd fin bostad i ett trevligt komplex med pool och havsutsikt.
Denna trevliga bostad ligger i Island Village The Heights, ett välskött komplex med hiss, grönområden och ett underbart poolområde med utsikt över Teneriffas sydvästra kust och Atlanten. Bostaden har mycket potential, idag har bostaden ett stort rymligt kök med bra med plats för förvaring. Köket är fullt utrustat och säljs med vitvaror, porslin och glas. I köket finns det även plats för ett matbord. Mellan kök och vardagsrum/sovrum har man delat av med en vägg, vilken man kan ta bort om man skulle vilja för att få en mer öppen planlösning. Vardagsrummet som också fungerar som sovrum idag är ljust och rymligt. Här finns en bäddsoffa och det finns också en säng som man kan lyfta upp och sängen har förvaring under madrassen. Från vardagsrummet går man ut genom stora altandörrar ut till en underbar terrass. Terrassen är sista i längan och har bara en granne till vänster. Skulle man vilja kan man sätta upp frostat glas som skärmar av. Det är dock inte mycket insyn och blicken dras rakt fram och åt höger där man har en fantastisk utsikt. En underbart lugn och rogivande terrass att njuta av en kopp kaffe eller i en solsäng, här har man praktiskt taget sol hela dagen tills solen går ner vid La Gomera. Bostaden har ett stort badrum med dusch, vissa bostäder har gjort om badrummet till ett sovrum och på så sätt fått ett eget sovrum med fönster. Bostaden har mycket potential och här kan man göra mycket roligt och få en helt ny planlösning om man skulle vilja. Bostaden ligger i ett komplex som har hiss upp till poolområdet. Ett välskött poolområde med fin utsikt. När man kommer ut från komplexet har man restauranger, affärer och vattenpark på gångavstånd. Komplexet ligger vid en återvändsgränd vilket gör att man inte störs av trafik och bilar på något sätt. Bostaden har säkerhetsdörr in till bostaden och galler ut till terrassen vilket gör att man kan lugnt lämna sin bostad ett par månader när man själv inte är där, eller kanske man vill hyra ut den till ett annats par som vill njuta av tiden man själv inte kan. Missa inte denna chansen att få en superfin bostad till ett bra pris.

Kontakta oss på SkandiaMäklarna Teneriffa för mer information och bokningar av visningar.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

360

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.
Hiss finns i komplexet

Storlek

Area 36 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

1 rum, varav 0-1 sovrum. 1 badrum.

Energideklaration

Status: Beställd

Månadsavgift

Avgift: 75 euro / mån

Exteriört

Pool: Trevlig och lugnt poolområde med solsängar
Terrass: 25 kvm.
Beskrivning: Underbar terrass med sol praktiskt taget hela dagen ända tills solnedgång. Underbara solnedgångar vid La Gomera. Terrassen är stor och rymlig, perfekt för att bjuda in goda vänner på BBQ eller en stillsam middag och njuta av solnedgången.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 235 euro.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad du önskar även om du inte finner den på vår hemsida. Om du vill kan vi också agera mellanhand mellan dig och andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa

Avstånd

Hav: 2 kilometer
Sjukhus: 1 kilometer
Golfbana: 3 kilometer
Köpcenter: 1 kilometer
Stormarknad: 100 meter
Flygplats: 19 kilometer
Pool: 100 meter
Strand: 2 kilometer

Objektnummer

JO-002250

Karta