Länk kopierad!

Beskrivning

Fyrarumslägenhet i Carolinas Bajas

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

TF-000560

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
75 000 EUR
Plats
Alicante stad, Alicante, Costa Blanca, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
48 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Fyrarumslägenhet i Carolinas Bajas

Drygt 100 meter från Plaza Pío XII ligger denna fyrarumslägenhet. Lägenheten ligger på våning tre av fyra i ett för området Carolinas Bajas typiskt bostadshus. Från porten har du gångavstånd till Alicantes mest centrala delar och ett levande gatuliv. Kvarteren runt Plaza Pío XII sjuder av liv och rörelse och erbjuder bland annat marknad en gång i veckan. Närmaste spårvagnsstation är Marq-Castillo, som ligger ungefär 600 meter från lägenheten. Lägenheten har en mindre balkong i anslutning till det ena sovrummet. Möjlighet finns att med små medel ändra planlösningen och exempelvis skapa ett större vardagsrum på bekostnad av det ena sovrummet. Lägenheten säljs med samtliga möbler och vitvaror inkluderade.

Välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna Alicante gällande denna lägenhet!

Beskrivning

KÖK
Köket ligger separat i anslutning till matsalen. För närvarande utrustat med kyl/frys, ugn, elspis och köksfläkt. I anslutning till köket finns en galleria med ny varmvattenberedare samt tvättmaskin installerade.

MATSAL
Innanför köket ligger en mindre matsal med fönster ut mot gallerian. Rymmer för närvarande matbord med sex stolar samt kyl/frys.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger centralt i lägenheten och har härligt ljusinsläpp från stora fönster. Här finns nyligen installerad luftkonditionering och utrymme för sittgrupp.

SOVRUM 1
Utrymme för dubbelsäng och generöst ljusinsläpp från fönster mot gatan. Detta sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet.

SOVRUM 2
Sovrum med utrymme för dubbelsäng och en mindre balkong i anslutning.

BADRUM 1
Badrummet har nyligen renoverats och är utrustat med handfat, WC, dusch med glaskabin samt mindre fönster för ventilation.

BALKONG
Balkongen ligger i anslutning till ena sovrummet och rymmer för närvarande maskin för luftkonditioneringen. Utsikt över gatan nedanför samt en skymt av kastellet San Fernando.

ÖVRIGT

- Modern uftkonditionering i vardagsrum.
- Alarm.
- Säkerhetsdörr.
- Utfällbara solskydd på balkong.
- Samtliga möbler och vitvaror inkluderade.

Internt objektnummer - A437

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 48 kvm.

Rum

4 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1950

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Objektnummer

TF-000560

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta