Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
549 000 EUR
Plats
Praia da Luz, Lagos, Algarve, Portugal
Typ
Lägenhet
KVM
76 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Algarves första Skandinaviskt designat luxiösa bostadsrättslägenheter!

SkandiaMäklarna Portugal har äran att presentera detta unika projekt med 38 lägenheter mitt i charmiga Luz med sina oändliga vyer över Atlanten och den vackra stranden. Här kan man njuta av högklassigt liv med alla tänkbara bekvämligheter inom gångavstånd.
På Luz-Living bor man med internationella och likasinnade grannar med önskan om en gemenskap som reflekterar global kultur, öppna visioner och samhörighet.

Med sin skandinaviska arkitektur, fokusering på miljö och hälsosam byggnadsteknik och material inger det tillsammans med de portugisiska influenserna en skön och harmonisk atmosfär.
Luz-Living är designat för de som söker ett boende med hög livskvalité och de som vill kunna njuta av det utsökta livet som Portugal och landets kultur erbjuder.

Företaget som står bakom projektutvecklingen av Luz-Living har fokuserat på detaljerna och det lilla extra som inger en maximal känsla av lyx och högklassigt boende.
Alla lägenheter har havs och/eller trädgårds utsikt, härliga generösa privata terrasser, väl genomtänkta detaljer i designen som till exempel golvvärme i badrummet, takhöjd, inredda garderober, hög standard på alla vitvaror, integrerad belysning, trägolv, wifi och om behovet finns ? handikappsanpassning.

Även de gemensamma områdena är väl genomtänkta och designade med hög klass för att inge en resort känsla. Här finns områden inredda för att kunna användas som en gemensam samlingspunkt och en plats att slappna av omgiven av en vacker trädgård. Ett fantastiskt utomhuskök med inbyggd grill och plats att samla familj och vänner för trevliga luncher och middagar i det vackra Algarve vädret. Här kan man även njuta av solen vid den generösa utomhuspoolen.

Luz-living kommer dessutom att ha en inomhuspool, möjligheter för massage och skönhetsbehandlingar och ett gemensamt lounge rum där man kan umgås med sina grannar och andra boende inom projektet.
Alla lägenheter har 1 eller 2 garageplatser och eget förrådsutrymme.

Luz-Living kommer att kunna erbjuda fullt fokus på ägare, boende och hyresgäster genom en intern conciergeservice på plats 24 timmar alla dagar. Genom att sköta servicen internt kan månadskostnaden reduceras.

Detta unika projekt passar dig som vill unna dig ett skönt och högklassigt året runt boende på Portugals vackra och unika kust. Man kan även investera för lång tids uthyrning, dock har Luz-Living valt bort möjligheterna till korttids turistuthyrning.
Luz-Living är helt enkelt designat för livsnjutare.

Beskrivning

25 x 3 rums lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum.
76 - 78kvm plus terrass.
Trägolv, golvvärme, Basaltsten, Bosch vitvaror, diskrete integrerad belysning, hög takhöjd, wi-fi, handikappsvänliga

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

SknadiaMäklarna Portugal presenterar Luz Living

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Övrigt: Ny Produktion

Bilplats

Private parkering i garage.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Praia de Luz ? ?Ljusets strand!?Om man följer kusten från Lagos kommer man till Luz, en vacker och gemytlig liten by med en stor och fantastisk strand. Här är husen perfekt integrerade med fiskarnas små stugor. På stadens högsta punkt står Igreja da Luz de Lagos, vars historia går hela vägen tillbaka till 1500-talet. I kyrkan står en unik dopfont med sju hörn som symboliserar de sju sakramenten. Från Luz fästning från 1600-talet kan man njuta av den fantastiska havsutsikten. Fästningen är nu inredd med en restaurang där man kan frossa i kustens alla läckerheter.
Luz kombinerar ett underbart klimat, utsökt mat och en välkomnande atmosfär. Byn är charmig, anspråkslös och sträcker sig runt den härliga stranden. Både besökare och de permanenta invånarna njuter av den hemtrevliga atmosfären och spenderar varma sommardagar på ett av de trevliga caféerna eller med att koppla av på stranden.

Avstånd

Hav: 550 meter
Golfbana: 6 kilometer
Centrum: 600 meter
Flygplats: 93 kilometer
Pool: 0 meter
Strand: 550 meter

Objektnummer

AS-000438

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta