Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

OK-002003

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 400 000 EUR
Plats
New Golden Mile, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
213 kvm
Terrass
ca 116 KVM
Rum
4 rum, varav 0 sovrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FRONTLINE BEACH - NEW GOLDEN MILE!

Lyxiga 3 till 4 sovrums lägenheter enligt det senaste medelhavs stilen.

Beskrivning

Endast 28 stora lägenheter med 3 och 4 sovrum. Anpassade till den nya livsstilen, med hjälp av den mest innovativa designen tillsammans med de senaste kvalitetsmaterialen, många av dem speciellt skapade för ?Emare?
Räkna med fantastiska fönster och enorma terrasser. På en tomt på 20.000 m2 vid stranden är Emare ett bevakat byggnadskomplex med bara 6 byggnader , bestående av endast 28 fantastiskt stora 3 och 4 sovrum och exklusiv tillgång till stranden. Vart och ett av lägenheterna har minst 3 stora parkeringsplatser, med direkt tillgång till en privat "källare", direkt ansluten till var och en av bostäderna via en privat hiss.
Den moderna gemnsamma trädgårdarna bevarar fortfarande en Medelhavskänsla, de flesta av dessa trädgårdar är spridna mellan bostäder och havet, där ett nytt koncept med pool som flyter ihop med naturen. Att simma i Emare året runt vid stranden är möjlig tack vare sin stora dimension utomhusuppvärmd pool
De totalt byggda storlekarna på 3-rumslägenheterna går från 405 m2 till 431 m2 och de 4 sovrummen från 548 m2 till 813 m2.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 213 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Exteriört

Pool: Gemensam pool
Terrass: 116 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

"Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Växel: +34 654 606 432?

Objektnummer

OK-002003

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy