Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-002077

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
257 000 EUR
Plats
Malaga, Malaga kontoret, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
65 kvm
Terrass
ca 10 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare Malin Billbäck

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktion Don Juan de Austria

Denna lägenhet är ett duplex och består således av två våningar, på första planet finner ni ett kök i öppenplanlösning mot vardagsrummet, ett badrum, ett sovrum och en trappa upp har ni ytterligare ett badrum och ett sovrum. Här finner ni också en härlig terrass på 10 kvm.

Den här nyproduktionen är planerad att vara klar i slutet av 2020. Projektet består av totalt 16 lägenheter, från studiolägenheter upp till etagelägenheter med två sovrum och privat takterrass.

Garageplatser kommer att finnas på två plan i byggnadens källarvåningar och ge parkeringsmöjligheter med tillträde genom en hiss.
Parkeringsplats kan köpas separat till lägenheterna.

Fokus på byggnaden är den fina lummiga innergården som kommer dekoreras med växter och plantor för att kunna sitta i skuggan och njuta av det härliga medelhavsklimatet.

På marknivå hittar du en studiolägenhet, två 2-rumslägenheter och en 3-rumslägenhet. På första våningen finns sex lägenheter med 1 sovrum, varav fyra är vända mot gatan och två som vetter mot innergården. På andra våningen finns sex etagevåningar med två sovrum med tillgång till privat terrass. Alla takvåningar har två badrum och ett öppet kök mot vardagsrummet.

Kontakta oss på SkandiaMäklarna för mera information

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 65 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2021

Energideklaration

Status: Beställd

Exteriört

Terrass: 10 kvm.

Bilplats

Kan köpas se.parat

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: La Trinidad är en av Malagas bäst bevarade stadsdelar som låter dig lära känna Malaga i dess mest genuina och traditionella form. Här finner du några av Andalusiens sista Corralones, en form av innergårdar omgivna av flerfamiljshus, som är typiska för regionen. Innergårdarna gjordes extra stora i syftet att underlätta socialt umgänge grannarna emellan, och du känner igen dem via dess praktfullhet med utsmyckningar. I La Trinidad ligger även den kända kyrkan San Pablo. Denna kyrka är uppförd under slutet av 1800-talet, och är ett stort besöksmål, inte minst under påsken, då den blir hem för en stor procession. Stadsdelen bjuder utöver detta på mängder av kaféer, restauranger och ett museum.

Avstånd

Hav: 2 kilometer
Köpcenter: 1 kilometer
Centrum: 1 kilometer
Strand: 2 kilometer

Objektnummer

MB-002077

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy