Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

FF-000442

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
285 000 EUR
Plats
El Campello, El Campello, Costa Blanca, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
105 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern fyrarumslägenhet med parkutsikt i El Campello

Denna moderna lägenhet ligger i "Los Abedules 3" i området El Campello norr om Alicante. Lägenheten ligger på andra våningen av totalt nio. Från terrassen i östligt läge har du fin utsikt över parken på andra sidan gatan. Från ytterdörren har du endast en kort promenad till stranden i El Campello. Även matbutiker och restauranger ligger inom gångavstånd. Till lägenheten hör parkering samt förråd i garage under byggnaden.

Kontakta oss på SkandiaMäklarna Alicante vid intresse!

Beskrivning

Vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning. Detta utrymme har generöst ljusinsläpp via stora skjutpartier i glas mot terrassen.

Terrassen ligger i hörnet av byggnaden och har utrymme för matplats.

Köket är fullutrustat med kyl/frys, elspis, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. I anslutning till köket ligger ett litet galleri med tvättmaskin och varmvattenberedare.

Samtliga tre sovrum har platsbyggda garderober. Två av sovrummen har plats för dubbelsäng och det tredje sovrummet för enkelsäng. Master bedroom har eget badrum en-suite.

Båda badrummen har WC samt dusch.

Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr och central luftkonditionering med klimatkontroll (varm/kall).

Fastighetsskatt (Suma) - 370 Euro/år (inklusive sophämtning)
Samfällighetsavgift (Comunidad) - 100 Euro/månad
Internt objektnummer - A356

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 2 av 9.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 105 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam pool på området
Beskrivning: Terrass med parkutsikt i östligt läge

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Los Abedules 3

Närområde

Allmänt om området: El Campello är en gammal fiskeby som vuxit till en levande spansk småstad med ca 30 000 invånare.
Från Alicante tar det endast 20 minuter med spårvagn eller citronexpressen som den kallades för tidigare och det har gjort El Campello till en trevlig förort till Alicante. Även om El Campello är en småstad så finns all tänkbar service i gamla stan som post, järnvägsstation, modern läkarstation med akutintag, sporthall, polisstation och fina parker med gröna välskötta gräsmattor. Det finns till och med en turistbyrå där man pratar engelska.

Här finns en flitig fiskeflotta som erbjuder färsk fisk dagligen. Varje kväll när fiskarna kommer in med sin fisk hålls fiskauktioner och småbåtshamnen med sina gamla fiskebåtar ligger i ena änden av den långa strandpromenaden. Fiskrestaurangerna som ligger efter strandpromenaden servera färsk fisk varje dag och det är många läckerheter som finns på menyerna.

Längs den palmkantade strandpromenaden med alla sina butiker, caféer och restauranger, och numera får man inte bygga högre än fyra våningar, vilket har resulterat i en trevlig och lugn atmosfär med den låga bebyggelsen i förgrunden och de blånande karga bergen i bakgrunden.

I hamnen finns ett torn som byggdes av Berbiska pirater och varnade med röksignaler när fienderna närmade sig. I Campello har man den traditionella fiestan "Morer och Kristna" (moros y cristianos) där man iscensätter olika bataljer, där morer slåss mot kristna. Båtar med tänkta fiender som närmar sig kusten utifrån och anfaller invånarna på stranden. Ryttare till häst strider med sköldar och lansar mot fienden, och Campelloborna går man ur huse för att stödja de kristna i kampen mot de barbariska inkräktarna. Det hålls också en medeltidsmarknad under samma vecka.
Alicante flygplats ligger tre mil bort och nås både via fina små vägar och motorvägen.

Objektnummer

FF-000442

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy