Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-002047

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
169 000 EUR
Plats
Nerja, Nerja kontoret, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
41 kvm
Terrass
ca 15 KVM
Rum
2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare Malin Billbäck

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bostad med havsutsikt i omtyckta Capistrano Village

Mellan palmträd, färgsprakande blommor och vitkalkade husfasader i det eftertraktade Capistrano Village finner vi denna lägenhet, som erbjuder ett bekvämt semesterboende med hög standard. Här presenterar vi dig en bostad som andas stil och kvalitet, med genomgående ljusa färgval och fina detaljer. Med lägenheten kommer även tillgång till Nerjas vackraste poolområde samt en underbar privat terrass med söderläge och havsutsikt, något som är få förunnat. Njut av lata dagar med sol och bad, i ett område inramat av lugn och grönska.

Lägenheten är fördelad över två rum och kök, varav ett sovrum, ett badrum samt ett rymligt vardagsrum. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och smakfulla interiörval i form av ljust stengolv samt spotlights i tak.

Då du gör entré i lägenheten når du en välkomnande hall som leder in till bostadens övriga rum. Det väldisponerade sovrummet bjuder på plats för två enkelsängar (med utdragssängar som ger möjlighet till 3 bekväma sovplatser) och kommer med fina detaljer i form av fönstergaller av smidesjärn samt en smart inbyggd garderob med dörrar av mörkt trä.

Rymligt badrum med helkaklade väggar och golv i snyggt kakel och vacker belysning. Här tillhandahålls även ett inbyggt badkar.

I hjärtat av bostaden finner du det härliga allrummet, som ligger i öppen planlösning med köket. Detta rum kommer med ett underbart naturligt ljusinsläpp från de stora skjutdörrar som leder ut till terrassen. Här finns även en vacker öppen spis i vilken man kan låta bygga in en braskamin.

Den generösa terrassen är verkligen bostadens pärla, och här kan du tack vare dess söderläge njuta av solen i många timmar. Från terrassen har du dessutom ett skyddat läge och underbar utsikt över grönskande palmträd, områdets vitkalkade hus och havet.

Capistrano Village är en ca 40 års gammal urbanisering idealiskt beläget längst en sluttning ovanför den populära Burriana stranden med en fantastisk utsikt. Byggt i en typisk andalusisk stil med välskötta trädgårdar doftande av jasmine. 3 stora pooler samt barnpooler. Här finner du faciliteter så som barer, snabbköp, tennisbana och restaurang. Beroende på vart i området du bor så tar det ca 20 minuter att gå till Nerja centrum och strand. Här finns även busservice som tar dig in till stan.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 41 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam
Terrass: 15 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Objektnummer

MB-002047

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy