Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

FF-000406

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
149 000 EUR
Plats
Alicante stad, Alicante, Costa Blanca, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
56 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Omsorgsfullt renoverad lägenhet på högsta våningen i centrala Alicante

På gatorna ovanför saluhallen i Alicante finner du denna trivsamma lägenhet på högsta våningen i byggnaden. Lägenheten har genomgått en totalrenovering och har skandinavisk stil med neutrala färgval och öppen planlösning. Kvaliteten på renoveringen är av mycket hög standard med spanska mått mätt. Med högt i tak samt tre franska balkonger är detta en invändigt modern lägenhet i en byggnad med klassisk charm. Det höga läget i hörnet på byggnaden bidrar till ett generöst ljusinsläpp från morgon till kväll. Från balkongerna kan du skymta såväl kastellet Santa Bárbara som San Fernando.

Beskrivning

När du tagit dig upp för trapporna och stiger innanför ytterdörren öppnar lägenhetens största rum upp sig framför dig. I hörnet av detta luftiga rum ligger köket som endast separeras från resten av rummet med en mindre bardisk. Det finns i detta rum utrymme för såväl matplats som soffgrupp samt en fransk balkong. Diskho finns i köket, men vitvaror måste installeras av köpare.

De två sovrummen har båda franska balkonger och rummet i hörnet har stora glaspartier som kan öppnas upp för att släppa in solljus. Detta rum är även väl lämpat som alternativt vardagsrum och har en stor takbjälke som har bevarats i renoveringen.

Båda badrummen har golv i klinker och delvis kaklade väggar i ljus kulört. Duschplattor samt dusch och toalett finns i båda badrummen. Handfat måste installeras av köpare.

Golven i lägenheten är genomgående i stengods och har en trivsamt nedtonad färg. Kanalisering för central luftkonditionering har dragits till alla rum och är reda att slutföras för att kunna avnjuta en behaglig inomhustemperatur året runt.

Samfällighetsavgift (Comunidad) - 12 Euro/månad
Internt objektnummer - A329

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 56 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1965

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Objektnummer

FF-000406

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy