Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

FF-000397

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
316 000 EUR
Plats
Alicante stad
Typ
Lägenhet
KVM
100 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 2-3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig central lägenhet i sekelskiftesbyggnad

Välkommen till denna centrala lägenhet nära La Rambla i Alicante. Lägenheten ligger i en byggnad från 1920 med vacker exteriör och har genomgått renoveringar 2009. Med endast en kort promenad till såväl hamnen som saluhallen är detta ett boende med nära till allt centrala Alicante har att erbjuda. Lägenheten har stort öppet kök och balkong på fjärde våningen. Med högt i tak och synliga takbjälkar i trä är detta en lägenhet med mycket charm i hjärtat av Alicante.

Beskrivning

Entrén på markplan har högt i tak och hiss som tar dig upp till lägenheten. När du stiger innanför ytterdörren har du det stora vardagsrummet direkt till vänster. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats. Till höger från entrén sträcker sig en korridor som tar dig till köket. En stor köksö med spis är mittpunkten i rummet och det finns även utrymme för matplats. Köket är även utrustat med kyl och frys, mikrovågsugn och diskmaskin. I anslutning till köket finns även ett litet galleri för tvättmaskin och torktumlare.

Det stora sovrummet har både walk in closet och en-suite badrum med dubbla handfat och stort badkar. De två mindre sovrummen ligger mittemot varandra och delar på det andra badrummet där det finns dusch. Lägenheten har central luftkonditionering samt balkong med utsikt över gatan nedanför.

Samfällighetsavgift (Comunidad) - 70 Euro/månad
Internt objektnummer - A320

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 100 kvm.

Rum

4 rum, varav 2-3 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1920

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Objektnummer

FF-000397

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy