Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

SC-001917

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
293 000 EUR
Plats
Estepona Stad, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
84 kvm
Terrass
ca 38 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren nyproduktion Estepona.

Det erbjuds lägenheter med 2,3 och 4 sovrum alla har garage och förråd.

Beskrivning

Alexia Life är en ny nyproduktion av lägenheter i Estepona! Detta nya projekt ligger i Las Mesas-området och tack vare det höga läget kommer det att njuta av den bästa utsikten över Medelhavet. Alexia Life erbjuder lägenheter i söderläge på 2, 3 och 4 sovrum, takvåningar med jacuzzi och bottenvåningar med privata trädgårdar. Alla bostäder har öppna kök, badrum med modern design, rymliga vardagsrum, ytbehandlingar av hög kvalitet och rymliga terrasser med panoramautsikt över havet. Du kan styra uppvärmningen lokalt och på distans genom smarttelefonapplikationen, kontrollera belysning och persienner i vardagsrummet och sovrummet, allt med hemmeautomationskontroll. I de gemensamma områdena har omfattande trädgårdar, stor pool med chill-out sängar och havsutsikt, en lekplats för barn, ett funktionellt gym och en social klubb. Det kommer att ha en laddningsuttag för elinstallation, elbesparingssystem genom aerotermi och mycket mer. Alla lägenheter har garaje och förråd.Om du letar efter ett hus i Estepona är detta ditt bästa alternativ! Klart till vårkanten 2022.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 84 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Pool: gemensam pool
Terrass: 38 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

"Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Växel: +34 654 606 432?

Objektnummer

SC-001917

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy