Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Beskrivning

Svårslagen havsutsikt från lägenhet med uthyrningslicens

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

FF-000392

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta ansvarig säljare
Plats
Arenales del Sol, Alicante, Costa Blanca, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
64 kvm
Terrass
ca 28 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Henrik Frankenberg
Ansvarig säljare Henrik Frankenberg

Svårslagen havsutsikt från lägenhet med uthyrningslicens

I urbanisationen 'Infinity View' har du från denna trerumslägenhet ostörd panoramautsikt över Medelhavet. Lägenheten är byggd av TM Group, ett byggbolag känt för högkvalitativa nyproduktioner. Med endast en ägare sedan färdigställandet 2017 har lägenheten använts sparsamt och är i mycket gott skick. De gemensamma faciliteterna på området är oerhört välplanerade och det finns såväl stort poolområde som gym och flera banor för racketsport. Lägenheten kommer komplett med alla möbler, parkeringsplats och källarförråd inkluderade i försäljningspriset.

Lägenheten har befintlig uthyrningslicens.

Beskrivning

Lägenheten består av stor terrass, två sovrum, två badrum och sociala ytor i öppen planlösning. Från parkeringsgaraget tar du dig med hiss enkelt och smidigt upp till lägenheten. När du stiger in i lägenheten breder sig vardagsrummet och köket ut sig framför dig. Härifrån samt från båda sovrummen har du stora skjutpartier i glas som kan öppnas upp mot terrassen.

Huset är byggt på en kulle ovanför Playa del Carabassí och detta bidrar till en fenomenal utsikt från terrassen i norrläge på fjärde våningen. Här finns utrymme för både matplats och en större soffgrupp med utemöbler.

Golvet både inne i lägenheten och på terrassen består av halkfria stengodsplattor. Badrummen är kaklade och har bland annat elektrisk golvvärme, duschplatta av ultratunt syntetiskt material och vägghängda toaletter.

Köket är utrustat med under- och överskåp upp till taket, inbyggd diskmaskin och kylskåp, spis, bänkskiva i silestone, lådor med mjukstängning, inbyggnadspelare för ugn och mikrovågsugn, fläkt, undermonterad diskho och avrinningsfräsning i bankskiva. I anslutning till köket ligger även ett mindre galleri med varmvattenberedare på 120 liter, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är utrustad med luftklimatisering (varm- och kalluft) via kanaler med kontrollenheten placerad i vardagsrummet.

Playa del Carabassí når du via iordninggjorda promenadvägar på 5-10 minuter. Alicante flygplats ligger 10 minuter bort med bil och centrala Alicante når du på ungefär 15 minuter.

Fastighetsskatt (Suma) - 278 Euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad) - 183 Euro/månad
Vatten - ca 106 Euro/år
El - ca 193 Euro/år
Internt objektnummer - A313

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Hiss finns.

Storlek

Area 64 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2016

Exteriört

Terrass: 28 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Objektnummer

FF-000392

Karta