Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

FF-000383

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
449 000 EUR
Plats
San Juan
Typ
Lägenhet
KVM
75 kvm
Terrass
ca 68 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig utsikt från fin lägenhet vid Playa de San Juan

På sjunde våningen intill stranden ligger denna fantastiskt fina lägenhet med tre sovrum. Lägenheten ligger i en byggnad uppförd 2017 och är i mycket gott skick. Från 68 kvm terrass i två väderstreck har du strålande havsutsikt och generösa ytor utvändigt. Ett par minuters promenad bort löper strandpromenaden längs en av Spaniens längsta stränder, Playa de San Juan. Här finns såväl restauranger och caféer som spårvagnsstationer. Denna lägenhet passar perfekt för den som vill ha ett bekvämt semesterboende nära stranden, men kan även fungera som permanentboende.

Beskrivning

Lägenheten är byggd i modern stil med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där det enda som separerar de två är en stor bardisk. En smart lösning för exempelvis middagar på terrassen är att du har tillgång till denna direkt från köket. I köket finns diskmaskin, kyl/frys, micro, elspis och ugn. Tvättmaskin finns även i lägenheten. Av de tre sovrummen har två platsbyggda garderober och ett direkt tillgång till terrassen. Badrummen är utrustade med golvvärme. Fönstren i lägenheten är dubbelglasade.

Terrassen är på hela 68 kvm och i dagsläget finns utemöbler, matplats, bubbelpool och dusch. Underlaget varierar mellan kakelplattor och konstgräs. Utsikten över omgivningarna är god och terrassen vetter åt nord samt väst.

Föreningen har gemensam pool och padelbana i markplan och det finns även ett gemensamt gym. För de yngre finns lekplats samt vattenfontäner att springa runt och leka i. Såväl parkeringsgarage som förråd finns att tillgå i byggnaden.

Lägenheten säljes möblerad och med vitvaror inkluderade.

Fastighetsskatt (Suma) - 346,36 Euro/år (inklusive sophämtning)
Samfällighetsavgift (Comunidad) - 111,40 Euro/månad
Internt objektnummer - A305

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 6 av 7.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 75 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Exteriört

Terrass: 68 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Objektnummer

FF-000383

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy