Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007851

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
249 000 EUR
Plats
Marbella - Elviria, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
89 kvm
Terrass
ca 40 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Jättefint lägenhet nära golf, Elviria!

Beskrivning

En stor och fräsch två-sovrummare med två mycket generösa terrasser i omtyckta Los Lagos de Santa María Golf. Perfekt för golfälskare. Säljs fullt möblerad med parkering och förråd.
Komplexet ligger i Elviria, 10 km från Marbella. Komplexet är cirka tio minuters promenad från det lokala köpcentret, där det finns många restauranger, barer och stormarknader för mat. Det är bara 2 kilometer från de bästa stränderna i Marbella och den berömda Nikki-Beach. För den mer äventyrliga äventyrsparken Aventura Amazonia.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 89 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam pool.
Terrass: 40 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig! Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska. För mer information i ditt bostadssökande kontakta jonas.ankarsand@skandiamaklarna.com

Objektnummer

JA-007851

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy