Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007792

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
419 000 EUR
Plats
Marbella - Öst, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
140 kvm
Terrass
ca 40 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Duplex Penthouse i ett lyxig bostadsområde på Carib Playa, Marbella

Beskrivning

Fantastiskt Duplex penthouse som ligger i ett prestigefullt bostadsområde vid Carib Playa med stora trädgårdar, pooler, lekplats och tennisbana. Beläget på andra raden mot en av de bästa stränderna i Marbella, Cabopino. Bostaden består av 4 sovrum, 3 badrum, takterrass, stort vardagsrum. Fullt utrustat kök, tvättstuga. A/C varmt och kallt och garage.

Du kan njuta solen hela dagen och kvällen. Två av dessa terrasser är helt privata. Alla tre terrasserna är antingen murade eller med höga räcken och är barnsäkra.

Takvåningen ligger i muromgärdade grunder med sub tropiska trädgårdar. Det finns en mycket stor pool och en mindre pool för små barn. I poolområdet finns det toaletter och duschar . Under högsäsongen finns det en badvakt. Precis utanför komplexet finns en lekplats med glidbanor, gungor och klättringsram.

Ligger bara fem minuters promenad till sanddynerna och en av de bästa stränderna på Carib Playa. Det finns många restauranger och en stormarknad inom några minuters promenad, så du behöver inte köra. För golfare det är bara 5 minuters bilresa från Cabopino Golf Club; något som passar hela familjen!

Den vackra Cabopino hamnen ligger också en 15 minuters promenad bort genom nationalparken. Samtidigt på stranden mellan Carib Playa och Cabopino hittar du många aktiviteter och restauranger, med en av de bästa sandstränderna i Costa del Sol.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 140 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Exteriört

Pool: Stor pool och en mindre pool för yngre barn. Under högsäsongen finns det en badvakt.
Terrass: 40 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig! Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska. För mer information i ditt bostadssökande kontakta jonas.ankarsand@skandiamaklarna.com

Objektnummer

JA-007792

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy