Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Beskrivning

Högt och fritt läge i Alicante Stad

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HF-000262

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta ansvarig säljare
Plats
Alicante stad, Alicante, Costa Blanca, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
126 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 4 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Henrik Frankenberg
Ansvarig säljare Henrik Frankenberg

Högt och fritt läge i Alicante Stad

Välkommen till denna trevliga lägenhet som har alla chanser att bli ett riktigt drömboende. Här bor du med stadspulsen utanför dörren och med lugnet på din egen balkong med vacker utsikt. Kort sagt: Välkommen hem.

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i äldre standard men men oroligt många charmiga och unika detaljer, som vackra garderobsdörrar och golv, ett magiskt ljusflöde och pelare för att behålla känslan av en äldre våning. Det finns också en rymlig kungsbalkong som löper längs lägenheten. Här bor du med Alicantes stadspuls utanför dörren och med närhet till strand, hav, affärer och shopping, kort och gott allt det bästa som Alicante har att erbjuda. Goda kommunikationer med buss, spårvagn (TRAM) och flygbuss (C6).

Lägenheten har följande funktioner:

- Stort och rymligt vardagsrum med otroligt mycket charm och ett väl tilltaget fönsterparti som sträcker sig från golv till tak. Utanför finns den stora kungsbalkongen med en fantastisk utsikt och plats för sittgrupp. I vardagsrummet finns plats för matsals- och sällskapsdel. Vackra golv och stuckaturer.

- Väldisponerat kök i äldre standard med vacker skåpsexteriör, en fin platsbyggd vinförvaring samt en platsbyggd soffa. Fönster med vacker utsikt och som ger ett fint arbetsljus. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

- Fyra stycken rymliga och välplanerade sovrum med plats för dubbelsängar eller enkelsäng samt förvaringsmöbel och nattduksbord. I alla sovrum finns platsbyggda garderober med vackra dörrar. Ett av sovrummen har ett badrum en suite.

- Två stycken fräscha badrum utrustade med toalett, handfat med kommod samt badkar.

Sammanfattningsvis: En välplanerad lägenhet med mycket charm och som du gärna kallar ditt hem i Alicante. Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 10 av 10.
Hiss finns.

Storlek

Area 126 kvm.

Rum

4 rum, varav 4 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1970

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

62 euro varav:
Samfällighet: 62 euro

Comunidad (Samfällighet)

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Alicante är beläget precis invid Medelhavet och uppfyller alla förväntningar man kan ha på en spansk stad, här blandas storstadspuls med lugn natur och vackra bergsområden. Stadskärnan ligger ca 15 minuter från flygplatsen och det är enkelt att ta sig dit både med bil och kommunalt (flygbuss C6).
Här finns gott om historiska sevärdheter så som Castell de la Santa Bàrbara, Plaza de Toros och den stora saluhallen Mercado Central. Det finns också oändligt med restauranger som serverar allt från färska skaldjur och rykande het paella till enklare snabbmat. Staden är känd för sitt stora utbud av skor och skulle shoppingbehovet slå till finns allt från små mysiga butiker till större varuhus. Mitt i Alicante finns också den fina stranden Playa del Postiguet. I Alicanteområdet finns många ytterligare ständer och flera av dem tillhör Spaniens finaste. Här finns något som passar alla åldrar och behov.
Välkommen till Alicante!
Övrigt: Övrigt: SUMA (Fastighetsskatt): 727,17 euro/år
Communidad (Samfällighetsavgift): 744 euro/år
Pris: 550 000 euro
Internt objektnummer: A201

Objektnummer

HF-000262

Karta